Bioterapija Robert Borenović

bIOTERAPIJA

UČINKOVITA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je učinkovita.

ENOSTAVNA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je zelo enostavna.

NEBOLEČA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je neboleča.

MOČNA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je močna.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je tehnika uporabe bioenergije. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Terapija ima celovit, vseobsegajoč in blagodejen učinek na človeka ter pomaga izboljšati kakovost življenja. Gre za holistični pristop, kar pomeni, da bioterapija zdravi človeka celostno in s tem deluje tudi na vzroke, ki bi sicer lahko zavirali okrevanje. 

Področja kjer vam lahko bioterapija pomaga:

– Oslabljenem imunskem sistemu (pogosti prehladi in druga obolenja)
– Pomanjkanju energije (pogoste utrujenosti in brezvoljnost)
– Huda izčrpanost (adrenalna izčrpanost, ipd.)
– Migreni in glavobolih
– Avtoimunskih boleznih (MS, Chron, kolitis, psoriaza, revmatoidni artritis, lupus, itd.)
– Boleznih srca in ožilja (aritmija, visok krvni pritisk, itd.)
– Diabetesu (tip 1 in tip 2)
– Alergijah in intolerancah
– Nevromuskulatornih boleznih (ALS, MS, itd.)
– Ženskih in moških težavah (neplodnost, policistični jajčniki, menopavza, menstrualne težave, itd.)
– Boleznih prebavnega trakta (težave z želodcem, dvanajsternikom in črevesjem, itd.)
– Boleznih dihal (emfizem astma, KOPB, , itd.)
– Boleznih psihe (anksioznost depresije, , nervoze, itd.)
– Krvnih boleznih (slabokrvnost, levkemija, itd.)
– Boleznih mehurja, ledvic in prostate
– Raku
– Težavah s kostmi, sklepi in mišicami (, artritis, fibromialgija, revma itd.)
– Bolezni oči, nosu, ust in grla (dioptrija, , vnetja ušes, tinitus itd.)

– Športne poškodbe

 Bioterapija je priznana v sodobnem svetu in ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje. Zaželeno je da imate že postavljeno diagnozo s strani uradne medicine.

 

 

SKUPINSKA BIOTERAPIJA:

Bioterapija se izvaja v skupini, vendar se z vsakim pacientom dela posamično, primerno potrebi. Individualna obravnava traja približno 20 minut (lahko tudi manj, odvisno od stanja klienta), pri čemer se terapije izvajajo v svetlem in udobnem okolju ter ob zvokih sproščujoče glasbe.  Bioterapija se izvaja štiri zaporedne dni, lahko pa se ponavljajo glede na želje in potrebe obravnavane osebe. Priporočljiva so udobna oblačila, ki pa niso pogoj. Pomemben je občutek ugodja in sproščenosti.

INDIVIDUALNA BIOTERAPIJA:

Bioterapija se izvaja individualno, brez prisotnosti katerikoli drugih oseb. Prisotni so lahko samo spremljevalci naročene osebe. Individualna obravnava traja približno 30 minut po dnevu terapije, pri čemer se terapije izvajajo v svetlem in udobnem okolju ter ob zvokih sproščujoče glasbe.  Bioterapija se izvaja štiri zaporedne dni , lahko pa se ponavljajo glede na želje in potrebe obravnavane osebe. Priporočljiva so udobna oblačila, ki pa niso pogoj. Pomemben je občutek ugodja in sproščenosti.

BIOTERAPIJA TERMINI 2023:

 • 23.01. – 26.01. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 06.02. – 09.02 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 20.02. – 23.02. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 06.03. – 09.03. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 20.03. – 23.03. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 30.03. – 02.04 ( Novi Sad )
 • 10.04. – 13.04. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 24.04. – 27.04. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 08.05. – 11.05. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 18.05. – 21.05. ( Novi Sad )
 • 22.05. – 25.05. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 05.06. – 08.06. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 19.06. – 22.06. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 09.10. – 12.10. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 23.10. – 26.10. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 06.11. – 09.11. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 16.11. – 19.11. ( Novi Sad )
 • 20.11. – 23.11. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )
 • 11.12. – 14.12. 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐞š ( Slovenska cesta 26 )

Bioterapije v Mengešu se izvajajo v popoldanskih urah od 𝟏𝟓:𝟎𝟎 – 𝟏𝟗:𝟎𝟎.

Navodila za pot: Mengeš, Slovenska cesta 26  

Bioenergija, prana, chi to so samo nekatera imena ki jih ima bioenergija. Beseda bioenergija je sestavljena iz dveh delov, ˝bio˝ in energija. Predpona ˝bio˝ izvira iz grške besede ˝bios˝ kar pa v prevodu pomeni življenje. Tako da smo prišli do prevoda da je bioenergija = življenjska energija. In ker je to življenjska energija, to pomeni da jo imamo vsi živi organizmi, ker brez življenjske energije ni življenja. Zanimivo je da v današnjem času ne vemo o njej nič, čeprav je temelj življenja. Ker je bioenergija temelj življenja lahko, tudi rečemo da je bioenergija osnovni gradnik življenja in tako omogoča prenos informacij atomom, kako da se atomi tvorijo v molekule, molekule v celice, celice pa naprej v mišice, organe, kosti itd. Vidimo, da je vsako živo bitje sestavljeno iz bioenergije in fizičnega telesa. Edina razlika med bioenergijo in fizičnim telesom, je v tem da bioenergije ne vidimo.

Od kje prihaja bioenergija ( bioterapija )?

Že od nekdaj vemo da se po človeku pretaka kri, v katerem je železo. In že iz osnovnošolske fizike vemo, da med trenjem železa od železo, prihaja do stranskega produkta ki mu rečemo magnetno polje. In ker imamo v naši krvi veliko železa se posledično ustvarja veliko magnetnega polja, ki mu radi rečemo avra. Avra je naš prvi zaščitni plašč, je naš energetski zapis. Ko smo zdravi je naša avra enakomerno razporejena okoli našega telesa, ko pa človek doživi stres, bolečino, bolezen, od tega trenutka dalje avra ni več enakomerno razporejena okoli našega telesa. V takih primerih bioenergetiki radi rečemo da je človek v disbalansu.

Vsako neravnovesje ki se dogaja v človeku je prvotno vidno na naši avri šele potem na našem fizičnem telesu. Posplošeno bi lahko rekli da je avra naš imunski sistem. In ko naš imunski sistem deluje dobro, je sposobno telo tudi samo sebe ozdraviti.

Kako je možno z bioenergijo izboljšati svoje zdravstveno stanje?

Kot bioenergetik, bi si lahko rekel da sem ˝mehanik˝ imunskega sistema. Moje in pa delo vsakega bioenergetika je da spravimo imunski sistem na takšno raven da lahko potem živo bitje pozdravi samega sebe. Mnogi se sprašujejo kako pa bioenergetiki to počnemo. Odgovor nam je poznan že iz osnovno šolske fizike. Bioenergetik kot zdrava psiho-fizična oseba, v trenutku ko izvaja terapijo, postane tako imenovani medij (prevodnik) bioenergije ki jo ˝vzema˝ iz narave (naša zemlja ima tudi svoje magnetno polje) kjer jo je v neomejenih količinah, in ima zadosti visok potencial bioenergije, v trenutku ko položi svoje roke na klienta, ki je prišel na terapijo zaradi npr. bolečine v ramenu, se začne dogajati prenos bioenergije iz višjega potenciala (bioenergetik) na nižji potencial (klient). Na isti način kot lahko odpravimo težave z bolečinami, tako lahko tudi pomagamo pri vseh vrstah bolezenskih stanj.

MNENJA STRANK

˝Hvala Robert Borenović za uspešne terapije,naročite se in vse pohvale!˝
Zorica Jakovljevic
˝Navdušen sem nad Robertom .. z njegovim pristopom in željo po pomoči .. Pravkar sem začel terapijo in svojo vero in upam, da bo vse v redu in da se bo moje zdravje izboljšalo. Občutek imam, da se je začelo izboljševati, čeprav sem imel samo tri terapije in imel sem lepe občutke, ki sem jih čutil, med terapijo. Hvala, Robert˝
Medo Ezel Medojević
˝Hvala za terapijo. Bila sem malo skeptičena do terapije na daljavo, ampak res deluje. Najlepša hvala! Priporočila!˝
Tanja Vujovic
˝Po samo enem zdravljenju so moji rezultati dobri, trpim zaradi povečanega delovanja ščitnice in se s tem spopadam približno pol leta, čudež ali ne, počutim se odlično in zdravnik mi je to potrdil … Nadaljujem svoj boj, ni popuščanja. Kdor ne verjame, naj poskusim z mojega stališča – lahko rečem samo en velik HVALA in se spet vidimo! Bioterapija Robert Borenović˝
Marina Brankov
˝Hvala dragi gospod Robert. Poklicala sem Robertovo številko in se dogovorila za datum in čas terapije. Med terapijo sem čutila mravljinčenje v prstih, glavobol, solze in meglo v očeh. Od takrat sem brez težav hvala dragi Bog in gospod Robert. Priporočilo vsem, da pokličejo g. Roberta in se dogovorijo za terapijo.˝
Rajic Jelena
˝Najlepša hvala gospodu Robertu Borenoviću, želim mu veliko sreče in uspeha pri delu, vsi, ki imate zdravstvene težave, pokličite g. Borenoviča, vse, kar lahko izgubite, je bolečina, ker je posebna oseba na planetu, ki nesebično pomaga ljudem pri izbolšanju njihovega zdravja!˝
Sanja Šumić

Informacije in prijava na terapije