Bioterapija Robert Borenović

bIOTERAPIJA na daljavo

UČINKOVITA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je učinkovita.

ENOSTAVNA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je zelo enostavna.

NEBOLEČA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je neboleča.

MOČNA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je močna.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je tehnika uporabe bioenergije. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Terapija ima celovit, vseobsegajoč in blagodejen učinek na človeka ter pomaga izboljšati kakovost življenja. Gre za holistični pristop, kar pomeni, da bioterapija zdravi človeka celostno in s tem deluje tudi na vzroke, ki bi sicer lahko zavirali okrevanje. Bioterapija na daljavo.

Področja kjer vam lahko bioterapija pomaga:

 

Oslabljenem imunskem sistemu (pogosti prehladi in druga obolenja)
Pomanjkanju energije (pogoste utrujenosti in brezvoljnost)
Huda izčrpanost (adrenalna izčrpanost, ipd.)
Migreni in glavobolih
Avtoimunskih boleznih (MS, Chron, kolitis, psoriaza, revmatoidni artritis, lupus, itd.)
Boleznih srca in ožilja (aritmija, visok krvni pritisk, itd.)
Diabetesu (tip 1 in tip 2)
Alergijah in intolerancah
Nevromuskulatornih boleznih (ALS, MS, itd.)
Ženskih in moških težavah (neplodnost, policistični jajčniki, menopavza, menstrualne težave, itd.)
Boleznih prebavnega trakta (težave z želodcem, dvanajsternikom in črevesjem, itd.)
Boleznih dihal (emfizem astma, KOPB, , itd.)
Boleznih psihe (anksioznost depresije, , nervoze, itd.)
Krvnih boleznih (slabokrvnost, levkemija, itd.)
Boleznih mehurja, ledvic in prostate
Raku
Težavah s kostmi, sklepi in mišicami (, artritis, fibromialgija, revma itd.)
Bolezni oči, nosu, ust in grla (dioptrija, , vnetja ušes, tinitus itd.)

Športne poškodbe

 Bioterapija je priznana v sodobnem svetu in ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje. Zaželeno je da imate že postavljeno diagnozo s strani uradne medicine.

KAKO POTEKA BIOTERAPIJA NA DALJAVO?

Bioterapija na daljavo je enako učinkovita, kot bioterapija v živo. Vsem je čudno ko bioterapevt reče da se bioterapija lahko izvaja na daljavo. Nobenemu pa ni čudno da lahko iz enega konca sveta pošle email na drugi konec sveta. Bioterapijo na daljavo izvajamo tako da med samo terapijo mislimo na osebo ki je od nas želela bioterapijo, in to našo misel pošljemo po omreženem magnetnem polju zemlje. Vemo da je kreativna miselna energija veliko hitrejša kot svetlobna energija. V času terapije se bioenergetik umiri, naši možgani se umirijo in delujejo v frekvenci približno 7 Hz kolikor je tudi frekvenca magnetnega polja zemlje, na ta način smo sposobni poslati bioterapijo na kateri koli konec zemlje. V času bioterapije imamo pred sabo fotografijo klienta ki želi bioterapijo (fotografija klienta je ferkvenca človeka). V trenutku ko začnemo izvajati bioterapijo na klientu ki je želel bioterapijo, v tej isti sekundi se je začel tudi prenos energije.

Bioterapija na daljavo, deluje na isti princip kot radio. Pri radiu moramo tudi samo nastaviti frekvenco in že lahko poslušamo glasbo ki jo želimo.

Einstein je postavil teorijo relativnosti ki pravi : V tej dimenziji ni časa. In če ni časa, ni prostora.

Rezultati bioterapije na daljavo so vidni takoj, v realnem času, kar je potrdilo tudi na tisoče zadovoljnih uporabnikov.

Bioterapija na daljavo, se enako kot bioterapija v živo, izvaja 4 zaporedne dni, približno 20 min., s to razliko da vsak ki se prijavi na bioterapijo na daljavo je sam odgovoren da me kontaktira točno ob predhodno dogovorjenem terminu za terapijo (zamujanja ne toleriram). Ura dogovorjenega termina se ne spreminja, ostane ista za vse 4 dni bioterapije.

Potrebne stvari za bioterapijo na daljavo:

Pogovorite se z
bioterapevtom.

Vprašajte ga vse, kar vas zanima… na kratko mu opišite svojo zdravstveno težavo, povprašajte ga, kakšne izkušnje ima z reševanjem takšnih ali podobnih težav, kot je vaša, ter ali vam lahko konkretno pomaga pri vašem zdravstvenem problemu.

Zakaj je bioterapija na daljavo odlična izbira?

Izkušen, visoko usposobljen bioterapevt

Bioterapije na daljavo izvaja visoko strokovno usposobljen bioterapevt z dolgoletno prakso in bogatimi izkušnjami.

Znanstveno potrjeno delovanje na daljavo

Na inštitutu BION so znastveno potrdili da terapija na daljavo ima pozitiven učinek na človeka

Terapija brez čakanja na vrsto

Vsakega klienta sprejmem v terapevtsko obravnavo znotraj 48 ur po prejemu prošnje za pomoč, v nujnih primerih pa takoj, ko stopimo v kontakt.

Na tisoče zadovoljnih strank

Rezultati bioterapije na daljavo so vidni takoj, v realnem času, kar je potrdilo tudi na tisoče zadovoljnih uporabnikov.

MNENJA STRANK

˝Hvala Robert Borenović za uspešne terapije,naročite se in vse pohvale!˝
Zorica Jakovljevic
˝Navdušen sem nad Robertom .. z njegovim pristopom in željo po pomoči .. Pravkar sem začel terapijo in svojo vero in upam, da bo vse v redu in da se bo moje zdravje izboljšalo. Občutek imam, da se je začelo izboljševati, čeprav sem imel samo tri terapije in imel sem lepe občutke, ki sem jih čutil, med terapijo. Hvala, Robert˝
Medo Ezel Medojević
˝Hvala za terapijo. Bila sem malo skeptičena do terapije na daljavo, ampak res deluje. Najlepša hvala! Priporočila!˝
Tanja Vujovic
˝Po samo enem zdravljenju so moji rezultati dobri, trpim zaradi povečanega delovanja ščitnice in se s tem spopadam približno pol leta, čudež ali ne, počutim se odlično in zdravnik mi je to potrdil … Nadaljujem svoj boj, ni popuščanja. Kdor ne verjame, naj poskusim z mojega stališča – lahko rečem samo en velik HVALA in se spet vidimo! Bioterapija Robert Borenović˝
Marina Brankov
˝Hvala dragi gospod Robert. Poklicala sem Robertovo številko in se dogovorila za datum in čas terapije. Med terapijo sem čutila mravljinčenje v prstih, glavobol, solze in meglo v očeh. Od takrat sem brez težav hvala dragi Bog in gospod Robert. Priporočilo vsem, da pokličejo g. Roberta in se dogovorijo za terapijo.˝
Rajic Jelena
˝Najlepša hvala gospodu Robertu Borenoviću, želim mu veliko sreče in uspeha pri delu, vsi, ki imate zdravstvene težave, pokličite g. Borenoviča, vse, kar lahko izgubite, je bolečina, ker je posebna oseba na planetu, ki nesebično pomaga ljudem pri izbolšanju njihovega zdravja!˝
Sanja Šumić

Informacije in prijava na terapije