...

Bioterapija Robert Borenović

ZNANOST IN BIOTERAPIJA

Znanost in Bioterapija

Kot odgovoren bioterapevt, sem želel svoje bioenergetsko delovanje na človeka, tudi znanstveno potrditi. Kar sem tudi storil 18.05.2021 na Inštitutu BION.

BION, Inštitut za bioelektromagnetiko in novo biologijo je zasebni raziskovalni inštitut, ustanovljen leta 1990. Kmalu po ustanovitvi je bil vpisan v register raziskovalnih organizacij pri Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Svoje delo posveča temeljnim in uporabnim raziskavam na področju bioelektromagnetike in znanosti o vodi. Inštitut razvija in izvaja standardizirana testiranja različnih naprav in predmetov ter terapevtov. Testiranja se tičejo ugotavljanja njihove objektivne zmožnosti, da vplivajo na človeško fiziologijo in vibracijska stanja vode.

Testiranje se je izvedlo na 5-tih prostovolcih. Nobeden izmed prostovoljcev me ni videl (jaz sem sedel v drugi sobi, z zaprtimi vrati) tako da se je z tem izključil placebo efekt. Na prostovoljce je asistent ki je izvajal meritev, namestil elektrode ki so merile srčni ritem, dihanje, periferno temperaturo na prstu roke, električno prevodnost kože in mišično aktivnosto. Testirane osebe so imele zahtevo da 20 min v miru sedijo, za 5 min vstanejo se malo sprehodijo (da se ˝resetirajo˝ parametri) in ponovno sedijo 20 min. Nobena izmed testiranih oseb ni vedela v katerih 20-tih minutah bom jaz izvajal terapijo. Terapijo sem lahko pričel izvajati komaj ko mi je vodja testiranja, prinesla sliko osebe na kateri sem izvedel terapijo. Na vseh 5-tih prostovoljcih sem izvajal terapijo na daljavo.

Rezultati so pokazali naslednje. Bioenergetsko delovanje sem dokazal na vseh petih prostovoljnih osebah. Vsi merljivi parametri so se spremenili in tako dokazali moje bioenergetsko delovanje na človeka. Najbolj izmed vseh parametrov sta pa izstopala prevodnost kože in srčni utrip.

Na podlagi pridobljenih rezultatov sem 01.06.2021 pridobil tudi certifikatno listino št. 0512. 

SUMARNO POROČILO O TESTIRANJU

(BIO)ENERGIJSKEGA DELOVANJA NA ČLOVEŠKI ORGANIZEM

Bioenergetik Bioterapeut Bioenergija Bioterapija Alternativno zdravljenje bioenergija bioterapija

Brezplačen 15 min posvet

Če potrebujete dodatne informacije potem izpolnite kontakni obrazec in vas pokličem. Tako se boste lažje odločili ali je bioterapija prava rešitev za vas