...

Bioterapija Robert Borenović

Neplodnost: Razumevanje, Zdravljenje in Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

neplodnost - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje roke moškega in ženske na trebuhu ženske, lahko da je ženska oseba noseča

 

 

Neplodnost je težava, s katero se sooča veliko parov po svetu. Je občutek nemoči in obupa, ko par poskuša ustvariti družino, a mu to ne uspeva. Kljub vsem modernim medicinskim pristopom in terapijam, mnogi pari iščejo alternative, ki so bolj naravne in manj invazivne. Ena izmed takih metod je bioterapija.

Razumevanje Neplodnosti

Kaj je Neplodnost?

Neplodnost je medicinsko stanje, kjer par ne more zanositi kljub rednim spolnim odnosom brez uporabe kontracepcije za obdobje enega leta. To stanje lahko prizadene tako moške kot ženske, in vpliva na njihovo sposobnost imeti otroke. Neplodnost je lahko posledica številnih različnih faktorjev, ki vključujejo fiziološke, genetske in okoljske dejavnike.

Vzroki za Neplodnost

Razlogi za neplodnost so lahko zelo različni in se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika. Nekateri najpogostejši vzroki vključujejo:

 • Hormonske motnje: Hormonske motnje, kot so sindrom policističnih jajčnikov (PCOS) ali hipotiroidizem, lahko vplivajo na plodnost tako pri moških kot pri ženskah.
 • Strukturne anomalije reproduktivnih organov: Anomalije v strukturi reproduktivnih organov, kot so blokirane jajcevodne cevi ali nepravilnosti v maternici, lahko preprečijo spočetje ali prenašanje nosečnosti.
 • Genetski dejavniki: Določene genetske motnje lahko vplivajo na plodnost, in v nekaterih primerih, neplodnost je lahko posledica kromosomskih nepravilnosti.

Diagnostični postopki

Diagnostični postopki za neplodnost se lahko razlikujejo, vendar običajno vključujejo naslednje korake:

 • Preiskave krvi: Preiskave krvi lahko pomagajo zdravnikom ugotoviti, ali so hormonske ravni normalne in ali so prisotne kakšne okužbe ali druge težave.
 • Ultrazvok: Ultrazvok lahko zdravnikom pomaga oceniti strukturo in funkcijo reproduktivnih organov, kot so jajčniki, maternica in testisi.
 • Drugi testi: Drugi testi, kot so analiza semenčec za moške in ovulacijski testi za ženske, lahko pomagajo ugotoviti morebitne težave s plodnostjo.

Zdravljenje Neplodnosti

Konvencionalne Metode

Konvencionalne metode zdravljenja neplodnosti lahko vključujejo naslednje možnosti:

 • Hormonska terapija: Hormonska terapija lahko pomaga uravnavati hormone in spodbujati ovulacijo pri ženskah ali proizvodnjo sperme pri moških.
 • Kirurški posegi: Kirurški posegi lahko odpravijo strukturne anomalije, ki lahko preprečujejo spočetje ali prenašanje nosečnosti.
 • Asistirana reproduktivna tehnologija (ART): Metode ART, kot so in vitro oploditev (IVF), lahko pomagajo parom zanositi, če druge metode niso uspešne.

Alternativne Metode

Alternativne metode zdravljenja neplodnosti lahko ponudijo naravne ali holistične možnosti zdravljenja, kot so:

 • Akupunktura: Akupunktura je tradicionalna kitajska medicinska praksa, ki lahko pomaga uravnavati hormone in izboljšati prekrvavitev v reproduktivnih organih.
 • Zeliščna medicina – homeopatija: Zeliščna medicina oz. homeopatija lahko ponudi naravne rešitve za uravnavanje hormonov in izboljšanje plodnosti.
 • Bioterapija: Bioterapija je alternativna terapija, ki se osredotoča na uravnavanje energijskih polj telesa, kar posledično spodbuja samozdravljenje, izboljša cirkulacijo in izboljša plodnost.

Več o neplosnosti si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® kot možnost zdravljenja

Kaj je Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®?

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je alternativna metoda zdravljenja, ki temelji na energijskem zdravljenju. Ta pristop se osredotoča na uravnavanje in ponovno uravnoteženje energijskih polj znotraj in okoli telesa, da se spodbudi naravna sposobnost telesa za samozdravljenje. Metoda je bila razvita s strani Zdenka Domančića, priznanega bioenergijskega terapevta, ki je s svojim pristopom pomagal številnim posameznikom izboljšati njihovo zdravje in počutje.

Kako Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® Deluje?

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® deluje z uravnavanjem energijskih polj telesa, da se obnovi naravno ravnovesje in spodbudi proces samozdravljenja. Bioterapevt uporablja svoje roke za usmerjanje energije in za delo na specifičnih energijskih točkah in kanalih na telesu pacienta, da odpravi blokade in obnovi naravni pretok energije. Ta pristop se uporablja za zdravljenje številnih različnih zdravstvenih stanj, vključno z neplodnostjo.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® pomaga izboljšati plodnost tako, da uravnava hormone, izboljšuje cirkulacijo v reproduktivnih organih in zmanjšuje stres, kar je lahko ključnega pomena za izboljšanje možnosti za zanositev.

Prednosti Bioterapije po metodi Zdenka Domančića®

Prednosti bioterapije po metodi Zdenka Domančića® vključujejo:

 • Ni stranskih učinkov: V nasprotju s konvencionalnimi medicinskimi pristopi, bioterapija po metodi Zdenka Domančića® ponuja naraven način zdravljenja, brez stranskih učinkov.
 • Holističen pristop: Bioterapija obravnava celotno osebo, ne samo specifičnih simptomov ali bolezni. To pomeni, da se osredotoča na uravnavanje energije na vseh ravneh – fizični, čustveni, mentalni in duhovni, da spodbudi celostno zdravljenje in dobro počutje.
 • Spodbujanje naravne sposobnosti telesa za samozdravljenje: Bioterapija spodbuja naravno sposobnost telesa za samozdravljenje, kar omogoča telesu, da se bori proti boleznim in obnovi svoje zdravje na naraven način.
 • Individualizirano zdravljenje: Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je prilagojena potrebam vsakega posameznika, kar omogoča bioterapevtu, da se osredotoči na specifične težave in potrebe posameznega pacienta.
Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića®.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Mnenje strank

Neplodnost je težavna in boleča izkušnja za mnoge pare. Bioterapija ponuja alternativno rešitev, ki je naravna in neinvazivna. Želite iskusiti prednosti bioterapije po metodi Zdenka Domančića®? 

Potem je pa čas da se naročite na svojo bioterapijo.

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Neplodnost je medicinsko stanje, kjer par ne more zanositi kljub rednim spolnim odnosom brez uporabe kontracepcije za obdobje enega leta. To stanje lahko prizadene tako moške kot ženske.

Glavni vzroki za neplodnost vključujejo hormonske motnje, kot so sindrom policističnih jajčnikov (PCOS) ali hipotiroidizem, strukturne anomalije reproduktivnih organov, kot so blokirane jajcevodne cevi ali nepravilnosti v maternici, in genetske dejavnike, kot so določene genetske motnje ali kromosomske nepravilnosti.

Diagnostični postopki za neplodnost običajno vključujejo preiskave krvi za preverjanje hormonskih ravni, ultrazvok za oceno strukture in funkcije reproduktivnih organov, in druge teste, kot so analiza semenčic za moške in ovulacijski testi za ženske.

Konvencionalne metode vključujejo hormonsko terapijo, kirurške posege in asistirano reproduktivno tehnologijo (ART), kot je in vitro oploditev (IVF). Alternativne metode vključujejo akupunkturo, zeliščno medicino in bioterapijo, kot je bioterapija po metodi Zdenka Domančića®.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je alternativna metoda zdravljenja, ki temelji na energijskem zdravljenju. Terapevt uravnava energijska polja telesa, da obnovi naravno ravnovesje in spodbudi proces samozdravljenja. Ta pristop pomaga izboljšati plodnost z uravnavanjem hormonov, izboljšanjem cirkulacije v reproduktivnih organih in zmanjševanjem stresa.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice