...

Bioterapija Robert Borenović

Bolezni ledvic - z bioterapijo vam lahko učinkovito pomagam

bolezni ledvic - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje model ledvice

 

 

 

Včasih se v življenju srečamo z zdravstvenimi izzivi, ki nas presenetijo. Med temi izzivi so tudi bolezni ledvic. Ampak, ste že slišali za bioterapijo kot način zdravljenja?

Uvod v bolezni ledvic

Ledvice so vitalen organ v našem telesu. Ko se pojavijo težave z njimi, lahko prizadenejo naše celotno zdravje. Ampak, kaj pravzaprav povzroča težave z ledvicami?

Vzroki za bolezni ledvic

Med vzroki so tako genetski kot okoljski dejavniki. Med njimi so:

  • Kronična ledvična bolezen: Je dolgotrajna in pogosto je posledica visokega krvnega tlaka ali sladkorne bolezni.
  • Akutna ledvična bolezen: Se zgodi nenadoma, pogosto kot posledica poškodbe ali okužbe.

Kronične ledvične bolezni

Kronične ledvične bolezni (KLB) predstavljajo zdravstveno stanje, kjer ledvice ne delujejo pravilno ali učinkovito skozi daljše obdobje. Tveganje za srčnožilne bolezni je pri bolnikih s kronično ledvično boleznijo dodatno zvišano. Osebe s kroničnimi ledvičnimi boleznimi so izpostavljene višjemu tveganju za razvoj visokega krvnega tlaka, slabokrvnosti, šibkih kosti, slabe prehranjenosti in poškodb živčevja, kar vse lahko posredno ali neposredno poveča tveganje za srčnožilne bolezni.

Kronično ledvično bolezen je povezana z višjim tveganjem za srčnožilne dogodke po vsem svetu, vključno z ZDA, Evropo, Avstralijo in Azijo. To povečano tveganje je še posebej kritično, saj srčnožilne bolezni ostajajo vodilni vzrok smrti globalno. Bolniki s kronično ledvično boleznijo tako spadajo v skupino z največjim tveganjem za srčnožilne dogodke.

Poleg tega so opisani različni znani in manj znani dejavniki tveganja za razvoj srčnožilnih bolezni pri bolnikih s kronično ledvično odpovedjo, ki delujejo aditivno. Preprečevanje in zdravljenje srčnožilnih bolezni pri bolnikih s kronično ledvično odpovedjo predstavljata velik izziv za nefrologe.

Osebe s kronično ledvično boleznijo lahko razvijejo zgodnejšo aterosklerozo, kar je stanje, pri katerem se maščobne obloge kopičijo v arterijah in ovirajo pretok krvi. Ta razvoj ateroskleroze je neposredno povezan s srčnožilnimi boleznimi. Zgodnje odkrivanje ledvične bolezni lahko pomaga zmanjšati tveganje za okvaro srca in bolezni ožilja.

Poudarjena je bila tudi usodna povezanost med kronično ledvično boleznijo in srčnožilnimi obolenji, saj so bolniki z ledvičnimi boleznimi mnogo bolj izpostavljeni tveganju za razvoj srčnožilnih obolenj v primerjavi s splošno populacijo

Več o boleznih ledvic si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

bolezni ledvic1 - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje lego ledvic v telesu ker pa so rdeče obarvane predvidevam da se gre za kakšno bolezen ledvic

Bolezni ledvic in Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

 Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je znana kot ena izmed najmočnejših in najučinkovitejših alternativnih metod za obravnavo različnih zdravstvenih težav, vključno s Boleznimi ledvic. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® omogoča zdravljenje, na naraven način, z uporabo bioenergije. Ta metoda zdravljenja temelji na prepričanju, da ima vsak organizem sposobnost samozdravljenja in da lahko bioterapija (terapija z bioenergijo) to sposobnost spodbudi. Pri tej metodi uporabljam svoje roke kot glavno orodje prenosa bioenergije, da odpravim blokade in obnovim pretok energije v telesu. Bioterapija je učinkovita pri zdravljenju številnih težav, vključno z boleznimi ledvic, migrenami, alergijami, depresijo in številnimi drugimi, pri katerih klasična medicina ni zadosti učinkovita. Pri odpravljanju zdravstvenih težav, brez zdravil in stranskih učinkov le teh, pa je pomembno, da se uporablja učinkovita metoda, ki lahko prinese trajne rezultate.

Prednosti Bioterapije pri boleznih ledvic:

  • Naravna obravnava: Bioterapija ne zahteva uporabe zdravil ali invazivnih postopkov, kar je za pacienta manj stresno in omogoča naravno uravnavanje telesnih funkcij.
  • Brez stranskih učinkov: Bioterapija je nežna in varna, ter ne povzroča dodatnih težav pacientom, kar je še posebej pomembno pri bolnikih z občutljivimi ali že prizadetimi ledvicami.
  • Širok spekter delovanja: Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® pokriva široko področje, od preventive do zdravljenja fizičnih in psihičnih bolezni, kar pomeni, da lahko pomaga tudi pri različnih stadijih ledvičnih bolezni.
  • Komplementarno zdravljenje: Bioterapija lahko deluje v sodelovanju s klasičnim medicinskim zdravljenjem, kar omogoča bolj celostno obravnavo bolezni ledvic.
  • Izboljšanje kakovosti življenja: Metoda pomaga izboljšati kakovost življenja bolnikov z ledvičnimi boleznimi, kar je bilo zaznano tudi pri pacientih, ki so poročali o manj bolečin in boljšem splošnem počutju po terapiji.

Mnenje strank

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Bioterapija ponuja upanje za tiste, ki trpijo zaradi bolezni ledvic. Je varna, naravna in učinkovita metoda. Zakaj ne bi poskusili nekaj novega in dali priložnost naravnim metodam?

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Najpogostejši simptomi bolezni ledvic vključujejo bolečine v spodnjem delu hrbta, težave z uriniranjem, kri v urinu, utrujenost in otekanje okoli oči, nog in gležnjev.

Glavni vzroki bolezni ledvic vključujejo visok krvni tlak, sladkorno bolezen, ledvične okužbe, dolgotrajno uživanje nekaterih zdravil ter genetske in dedne dejavnike.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je terapevtska metoda, ki temelji na izkoriščanju življenjske energije za spodbujanje samozdravljenja telesa. Pri zdravljenju bolezni ledvic se uporablja za uravnavanje energijskih tokov v telesu in spodbujanje popravljanja ledvične funkcije.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® pomaga pri boleznih ledvic tako, da spodbuja energetsko ravnovesje v telesu, krepi imunski sistem, zmanjšuje vnetja ter pospešuje regeneracijo in obnovo ledvičnega tkiva. S tem se lahko izboljša delovanje ledvic in zmanjšajo simptomi bolezni.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice