...

Bioterapija Robert Borenović

Bolezni jeter in žolča - z bioterapijo vam lahko učinkovito pomagam

bolezni jeter in žolča- Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje modl človeka na katerem so jetra označena z rdečo barvo kar signalizira na bolezni jeter

Bolezni jeter in žolča

Jetra in žolč sta ključna organa v našem telesu, ki pomagata pri prebavi in filtraciji škodljivih snovi. Toda kaj se zgodi, ko se pojavijo težave z njima?

Glavni simptomi bolezni jeter in žolča

Bolezni jeter in žolča

Težave z žolčem

Če imate bolečine v trebuhu, grenak okus v ustih ali občutek teže po obroku, imate morda težave z žolčnikom. Žolčnik je pomemben organ v prebavnem sistemu, ki shranjuje žolč, in pomaga pri razgradnji maščob ki so v naši hrani. Če gre kaj narobe s tem sistemom, lahko povzroči nelagodje in bolečino. 

Bolečine v jetrih

Ko vaša jetra ne delujejo, kot bi morala, lahko občutite nelagodje in bolečino pod desnim prsnim košem. Poleg tega lahko opazite, da se počutite bolj utrujeni kot običajno in popolnoma brez energije. Ti simptomi so lahko znaki težav z jetri, zato je tako pomembno, da skrbite za zdravje svojih jeter. 

Nekateri preventivni načini za to vključujejo uživanje hrane, bogate s hranili, polne zelenjave, sadja, pustih beljakovin in zdravih maščob. če uživate preveč alkohola, bi bilo pametno  tudi to omejiti, saj prekomerno pitje alkohola močno vpliva na vaša jetra. Vadba in hidracija sta prav tako ključnega pomena za zdravje jeter, saj pomagata ohranjati optimalno delovanje celega telesa.

Na tej povezavi si lahko preberete več, o samih simptomih in naravnih pripravkih, ki na naraven način pomagajo preprečiti bolezni jeter in žolča. 

Kliknite TUKAJ.

Zakaj je bioterapija rešitev za bolezni jeter in žolča ?

Bolezni jeter in žolča

Bioterapija je alternativna oblika zdravljenja za bolezni jeter in žolča, ki pomaga pri različnih boleznih jeter in žolča. Ker so jetra in žolč ključni organi pri prebavi in presnovi, je pomembno, da zanje ustrezno skrbimo. Bioterapija pomaga pri vzpostavljanju optimalnega delovanja organov in zmanjšanju simptomov ter težav.

Bioterapija uporablja bioenergijo ( življenjsko energijo ) za samozdravljenje bolezni jeter in žolča. Bioterapija okrepi jetra in žolčni sistem ter jim pomaga pri učinkoviti odstranitvi odpadkov in strupov iz telesa. Poleg tega bioterapija pomaga pri obnovi celic jeter ter pri zmanjšanju vnetja, kar posledično olajša simptome in izboljša splošno zdravje. Zato je bioterapija učinkovita rešitev za ljudi ki se soočajo z boleznimi jeter in žolča, obenem pa pomaga pri obnovi zdravja in dobrega počutja.

Kaj je bioterapija?

Bioterapija je metoda zdravljenja, ki uporablja bioenergijo za zdravljenje bolezni. Znano je že stoletja, toda v zadnjem času je postala priljubljena alternativa klasičnim medicinskim pristopom.

Bolezni jeter in žolča

Koristi bioterapije za bolezni jeter in žolča

Bioterapija je zelo učinkovita alternativna metoda zdravljenja, ki se uporablja za bolezni jeter in žolča. Ta metoda se uporablja za spodbujanje delovanja imunskega sistema in posledično krepitev telesa, da se lahko bolje spopada z boleznimi jeter in žolča. Bioterapija je naravna, varna in neinvazivna metoda zdravljenja, saj uporablja življensko energijo oz. bioenergijo za spodbujanje samoozdravitvenih potencialov.

Ta alternativna metoda zdravljenja pomaga zmanjšati vnetja jeter in žolča ter posledično pomaga zmanjšati bolečine, povezane z boleznimi jeter in žolča. Poleg tega bioterapija pomaga tudi pri izboljšanju funkcije jeter in žolča, kar prispeva k vašemu boljšemu splošnemu zdravju in počutju. Z uporabo bioterapije lahko izboljšate svoje zdravje na naraven, učinkovit in varen način.

Uspešnost bioterapije

Bolezni jeter in žolča

Kako deluje?

Bioterapija deluje tako, da stimulira telo, da se samo zdravi in obnavlja poškodovana tkiva. Je kot polnilec za baterijo v vašem telesu!

Bolezni jeter in žolča

Mnenje strank

Bolezni jeter in žolča

Zakaj izbrati bioterapijo?

Prednosti v primerjavi z drugimi terapijami

Medtem ko so klasična zdravila lahko učinkovita, imajo tudi stranske učinke. Bioterapija je naravna, neinvazivna in brez stranskih učinkov.

Morebitni stranski učinki

Kljub temu da je bioterapija varna, se še vedno lahko pojavijo reakcije na terapijo, ki so pa pravilo kratkotrajne. Vendar to ni slabo, da se pojavijo reakcije. Kajti tako vidimo da se je telo začelo upirati bolezni oz. bolečini.

Bolezni jeter in žolča

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Bolezni jeter in žolča

Licenca Robert Borenović

Bolezni jeter in žolča

Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Zaključek

Če iščete raziskujete alternativne metode zdravljenja, za bolezni jeter in žolča, razmislite o vključitvi bioterapije v svojo rutino dobrega počutja. Spomnite se, da telo poseduje izjemne zdravilne moči in bioterapija je svetloba, ki pomaga odkleniti njihov polni potencial.

Odkrijte zdravilni dotik bioterapije po metodi Zdenka Domančića® in sprejmite življenje brez okovov bolezni oz. bolečine.

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice