...

Bioterapija Robert Borenović

Krčne žile - z bioterapijo vam lahko učinkovito pomagam

krčne žile- Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje starejšo osebo, pri kateri je videti da ji žile izstopajo, obstaja možnost da ima problem z krčnimi žilami

 

 

Ali ste kdaj občutili težke in boleče noge ter opazili modrikasto nabrekle vene na nogah? Morda so krčne žile krivec za to. Ne skrbite, niste sami in obstaja učinkovita rešitev: bioterapija.

Kaj so krčne žile?

Krčne žile so pogoj, ki prizadene vene, predvsem v nogah in stopalih. Povzročajo jih šibke ali poškodovane zaklopke v venah, ki preprečujejo povratni pretok krvi proti srcu. Namesto tega se kri nabira v venah, kar vodi do njihovega širjenja in zvijanja. Krčne žile so lahko boleče in povzročajo nelagodje, še posebej, če dolgo stojite ali sedite. Značilno se kažejo kot povišane, modrikaste ali rdečkaste žile, ki so jasno vidne pod kožo. Poleg estetskega vidika, lahko krčne žile vodijo do resnejših zdravstvenih težav, kot so venske razjede, krvni strdki ali kronično vensko popuščanje. Običajno se pojavijo pri ljudeh, ki so starejši, vendar lahko vplivajo na ljudi vseh starosti.

Razlogi za nastanek krčnih žil

Razlogi za nastanek krčnih žil so večplastni in segajo od genetskih predispozicij do življenjskih okoliščin. Eden glavnih vzrokov za krčne žile je dednost. Če so imeli vaši starši ali stari starši krčne žile, je večja verjetnost, da jih boste razvili tudi vi. Drugi ključni dejavnik je starost, saj se s staranjem vene naravno raztezajo in zaklopke v venah oslabijo. To lahko povzroči, da se kri nabira v venah namesto, da bi se vračala k srcu. Hormonske spremembe, ki se pojavljajo med nosečnostjo, menopavzo ali ob jemanju hormonskih kontraceptivov, lahko prav tako prispevajo k razvoju krčnih žil.

Poleg tega lahko prekomerna telesna teža poveča pritisk na vene, kar lahko vodi do njihovega širjenja. Dolgotrajno sedenje ali stanje, zlasti s prekrižanimi nogami, lahko prav tako ovira krvni obtok in poveča tveganje za krčne žile. Nazadnje, venske poškodbe ali zamašitve, kot so globoka venska tromboza, lahko prav tako prispevajo k razvoju krčnih žil. Z razumevanjem teh dejavnikov tveganja in z izvajanjem preventivnih ukrepov, kot so redno gibanje, ohranjanje zdrave telesne teže in izogibanje dolgotrajnemu sedenju ali stanju, lahko posamezniki zmanjšajo tveganje za razvoj krčnih žil ali zmanjšajo njihovo resnost, če se že pojavijo.

Simptomi krčnih žil

Simptomi krčnih žil so običajno jasno opazni in povzročajo nelagodje ali celo bolečino. Najbolj očiten znak so povečane, modrikaste ali rdečkaste žile, ki so vidne pod površino kože. Te žile so lahko zvite in izbočene, kar daje nogam neurejen videz. Poleg tega lahko ljudje z krčnimi žilami občutijo težo v nogah, srbenje okoli prizadetega območja ali celo bolečino in nelagodje, še posebej po dolgem obdobju sedenja ali stanja. Ko bolezen napreduje lahko krčne žile povzročijo tudi temnenje kože ali vnetje okoli prizadetega območja. Včasih se lahko pojavi občutek pulziranja, pečenja ali trganja v nogah, zlasti ponoči.

Krčne žile lahko prav tako vodijo do razvoja resnejših stanj, kot so venske razjede, krvni strdki ali kronično vensko popuščanje, ki močno vplivajo na kakovost življenja posameznika. Čeprav so simptomi krčnih žil ponavadi bolj neprijetni kot nevarni, je pomembno, da se posvetujete z zdravnikom, če opazite kakršne koli spremembe v vaših venah ali če doživite bolečino ali nelagodje, saj lahko pravočasno zdravljenje prepreči morebitne zaplete in izboljša vaše splošno počutje.

Več o krčnih žilah si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Krčne žile in Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je alternativna metoda zdravljenja, ki omogoča zdravljenje z uporabo bioenergije. Ta metoda zdravljenja temelji na prepričanju, da ima vsak organizem sposobnost samozdravljenja in da lahko bioterapija (terapija z bioenergijo) to sposobnost spodbudi. Pri tej metodi uporabljam svoje roke kot glavno orodje prenosa bioenergije, da odpravim blokade in obnovim pretok energije v telesu. Bioterapija je učinkovita pri zdravljenju številnih težav, vključno z krčnimi žilami, migrenami, alergijami, depresijo in številnimi drugimi, pri katerih klasična medicina ni zadosti učinkovita. Pri odpravljanju zdravstvenih težav, brez zdravil in stranskih učinkov le teh, pa je pomembno, da se uporablja učinkovita metoda, ki lahko prinese trajne rezultate.

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Če vas mučijo krčne žile, dajte bioterapiji priložnost. Je naravna, učinkovita in lahko prinese olajšanje brez uporabe zdravil ali operacij.

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Krčne žile so stanje, ki prizadene vene, predvsem v nogah in stopalih. Povzročene so zaradi šibkih ali poškodovanih zaklopk v venah, ki preprečujejo povratni pretok krvi proti srcu, zaradi česar se kri nabira v venah, kar vodi do njihovega širjenja in zvijanja. Krčne žile so lahko boleče in povzročajo nelagodje, zlasti pri dolgotrajnem stanju ali sedenju. Poleg estetskih težav lahko krčne žile vodijo do resnejših zdravstvenih težav, kot so venske razjede, krvni strdki ali kronično vensko popuščanje.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je alternativna metoda zdravljenja, ki omogoča zdravljenje krčnih žil z uporabo bioenergije. Ta metoda temelji na prepričanju, da ima vsak organizem sposobnost samozdravljenja in da bioterapija lahko to sposobnost spodbudi. Bioterapevt uporablja svoje roke kot glavno orodje za prenos bioenergije, da odpravi blokade in obnovi pretok energije v telesu, s čimer pomaga pri zdravljenju krčnih žil brez uporabe zdravil in stranskih učinkov teh zdravil

Glavne prednosti bioterapije v primerjavi s tradicionalnimi metodami zdravljenja vključujejo naravni pristop k zdravljenju, brez uporabe zdravil in s tem povezanih stranskih učinkov. Bioterapija spodbuja sposobnost telesa za samozdravljenje in obnavlja naravni pretok energije v telesu, kar lahko prinese trajne rezultate pri zdravljenju krčnih žil in drugih zdravstvenih težav.

Čas, potreben za opazitev izboljšanja pri zdravljenju krčnih žil z bioterapijo, se lahko razlikuje od posameznika do posameznika, lahko par dni lahko 4 tedne. Tu je potrebno poudariti da bioterapija, pomaga pri izboljšanju funkcije zaklopk oz. krčnih žil, ne pa estetskega izboljšanja.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice