...

Bioterapija Robert Borenović

Bolečine v trebuhu: z bioterapijo jih uspešno lajšamo

bolečine v trebuhu - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje žensko osebo ki ima bolečine v trebuhu

 

 

 

Vsi smo že kdaj občutili bolečino v trebuhu. Vzroki za bolečine v trebuhu so lahko različni, od preprostih prebavnih težav do resnih zdravstvenih stanj. Ali pa ste vedeli, da lahko bioterapija pomaga lajšati te bolečine?

Vzroki za bolečine v trebuhu

Bolečine v trebuhu so pogost simptom, ki ima lahko več različnih vzrokov. Najpogostejši vzroki za bolečine v trebuhu so naslednji:

 • Gastroenteritis: To je vnetje prebavil, ki ga pogosto povzročajo virusi ali bakterije. Gastroenteritis lahko povzroči bolečine v trebuhu, drisko in bruhanje.
 • Sindrom razdražljivega črevesja (IBS): To je kronična bolezen, ki lahko povzroči krče, bolečine v trebuhu, napihnjenost, drisko ali zaprtje.
 • Obolenje sečil: Infekcije sečil ali druge težave sečil lahko povzročijo bolečine v trebuhu.
 • Vnetje želodca: Vnetje želodčne sluznice lahko povzroči bolečine v zgornjem delu trebuha in druge simptome, kot so slabost ali zgaga.
 • Zaprtost: Zaprtje je lahko posledica slabe prehrane ali drugih dejavnikov in lahko povzroči bolečine v trebuhu.

Poleg teh vzrokov, obstajajo še drugi možni vzroki za bolečine v trebuhu, vključno z nepravilnostmi v prebavnem sistemu, raznimi okužbami, peptičnim ulkusom, ulceroznim kolitisom, divertikulozo, obstrukcijo črevesja, težavami, povezanimi z zaužitjem maščob, in preobremenitvijo žolčnika. Te bolezni in stanja lahko povzročijo široko paleto simptomov, ki se lahko razlikujejo od blagih do hudih bolečih.

10 simptomov ki se pojavljajo pri bolečinah v trebuhu

Bolečine v trebuhu so lahko simptom različnih zdravstvenih težav, od blagih do resnih. Simptomi, ki spremljajo bolečine v trebuhu, so lahko različni in so odvisni od osnovnega vzroka. 10 najpogostejših simptomov ki se pojavljajo pri bolečinah v trebuho so:

 • Krči v trebuhu: To je občutek, da se mišice v trebušnem predelu nehoteno krčijo in sproščajo, kar lahko povzroči nelagodje ali bolečino.
 • Napenjanje: Povečana količina plinov v prebavnem sistemu lahko povzroči občutek napetosti in bolečino v trebuhu.
 • Jutranja slabost: Nekatere osebe lahko doživijo slabost zjutraj, ki je lahko povezana z bolečinami v trebuhu.
 • Dnevno slabše počutje: Splošno slabše počutje čez dan je lahko povezano z bolečinami v trebuhu ali drugimi težavami v prebavnem sistemu.
 • Ostre kratkotrajne ponavljajoče bolečine: Takšne bolečine so lahko oster in prebadajoč občutek, ki se pojavi nenadoma in se lahko po nekaj časa ponovi.
 • Tope in stalne bolečine: Ta vrsta bolečin je lahko dolgotrajna in konstantna, kar lahko povzroči nelagodje.
 • Pekoč občutek v želodcu ali trebuhu: Pekoč občutek lahko kaže na razdraženost ali vnetje v prebavnem traktu.
 • Prebavne motnje: Težave s prebavo, kot so driska ali zaprtje, so lahko povezane z bolečinami v trebuhu.
 • Visoka telesna temperatura: V nekaterih primerih, kot je vnetje slepiča, lahko visoka telesna temperatura spremlja bolečine v trebuhu.
 • Bruhanje in zaprtje: Ti simptomi so lahko povezani z resnejšimi težavami, kot je obstrukcija črevesja, in lahko spremljajo bolečine v trebuhu.

Stres in bolečine v trebuhu

Stres je eden glavnih dejavnikov, ki lahko sproži bolečine v trebuhu. Ko smo pod stresom, se lahko naše telo odzove tako, da se mišice v prebavnem traktu krčijo, kar lahko povzroči bolečino ali nelagodje. Poleg tega lahko stres vpliva na našo sposobnost prebavljanja hrane in lahko sproži različne prebavne motnje, kot so sindrom razdražljivega črevesja, gastroezofagealna refluksna bolezen ali peptični ulkus. Upravljanje stresa z metodami, kot so meditacija, dihalne vaje in redna telesna aktivnost, lahko pomaga zmanjšati simptome in izboljšati splošno prebavo. Pomembno je tudi, da posamezniki, ki doživljajo ponavljajoče se bolečine v trebuhu ali druge prebavne težave, poiščejo zdravniško pomoč, da ugotovijo morebitne osnovne vzroke in prejmejo ustrezno zdravljenje.

Na naslednji povezavi si lahko preberete več o bolečinah v trebuhu: Kliknite TUKAJ

Bolečine v trebuhu in Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je alternativna metoda zdravljenja, ki omogoča zdravljenje z uporabo bioenergije. Ta metoda zdravljenja temelji na prepričanju, da ima vsak organizem sposobnost samozdravljenja in da lahko bioterapija (terapija z bioenergijo) to sposobnost spodbudi. Pri tej metodi uporabljam svoje roke kot glavno orodje prenosa bioenergije, da odpravim blokade in obnovim pretok energije v telesu. Bioterapija je učinkovita pri zdravljenju številnih težav, vključno z bolečinami v trebuhu, migrenami, alergijami, depresijo in številnimi drugimi, pri katerih klasična medicina ni zadosti učinkovita. Pri odpravljanju zdravstvenih težav, brez zdravil in stranskih učinkov le teh, pa je pomembno, da se uporablja učinkovita metoda, ki lahko prinese trajne rezultate.

Prednosti uporabe bioterapije za bolečine v trebuhu

 • Naravni pristop: Bioterapija je popolnoma naravna, ki ne uporablja nobenih zdravil ali invazivnih postopkov za izboljšanje bolečin v trebuhu.
 • Brez stranskih učinkov: Ker bioterapija temelji na naravnih načelih, ne povzroča stranskih učinkov.
 • Dopolnjuje se z drugimi oblikami terapij: Bioterapijo lahko kombinirate z drugimi oblikami zdravljenja za boljše rezultate.

Mnenje strank

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Bolečine v trebuhu so pogosta težava, ki pa jo je mogoče uspešno lajšati z bioterapijo. Ta naravna in neinvazivna metoda ponuja številne prednosti in je odlična dopolnitev tradicionalnim metodam zdravljenja. Naročite se na bioterapijo, kajti izgubite lahko samo bolečine v trebuhu. 

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Najpogostejši vzroki bolečin v trebuhu so prebavne motnje, vnetja, okužbe, napenjanje, prehranske težave in preobčutljivost na določena živila.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je oblika alternativne terapije, ki uporablja bioenergijo za spodbujanje naravnega procesa samozdravljenja telesa. Pri zdravljenju bolečin v trebuhu lahko bioterapija pomaga pri uravnavanju energijskega pretoka v telesu ter s tem lajša bolečine in spodbuja celjenje.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® se razlikuje od drugih metod zdravljenja bolečin v trebuhu, saj temelji na prenosu bioenergije z namenom uravnavanja bioenergijskega sistema telesa. Medtem ko nekatere druge metode morda vključujejo zdravila ali fizikalno terapijo, bioterapija uporablja le bioenergijo za spodbujanje samozdravljenja.

Učinkovitost bioterapije po metodi Zdenka Domančića® se lahko razlikuje od posameznika do posameznika. Pri nekaterih lahko prinese trajno olajšanje bolečin v trebuhu, medtem ko drugi morda potrebujejo več seans terapije za dosego želenega rezultata. Pomembno je tudi upoštevati druge vidike zdravega načina življenja, kot je uravnotežena prehrana, redna telesna aktivnost in dobro počutje, za celostno zdravljenje.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice