...

Bioterapija Robert Borenović

Bioenergija Novi Sad - slika prikazuje izvajanje terapije z bioenergijo na pacientu

BIOTERAPIJA - MNENJE STRANK

Tina Kastelec

˝Pozdravljeni, veseli me, da sem dobila hiter termin za bioterapijo. Med drugim sem imela težave z visokim pritiskom. Lahko rečem, da se mi je stanje izboljšalo že po prvi bioterapiji. Vsekakor ponovim terapijo in vas priporočam ostalim. Bioenergija na daljavo vsekakor deluje. Hvala, g. Robert.

Lepo pozdravljeni, ˝

BIOTERAPIJA - MNENJE STRANK

Dr. Mirjana Đurđević

“Za Bioterapijo sem slišala že dolgo nazaj, v poznih osemdesetih letih. Tudi moj oče je bil zdravnik in me je pravzaprav on napotil k gospodu Zdenku Domančiću, ker je na televiziji gledal nekatere oddaje in poročila. Moj oče je bil tako kot jaz zelo odprt za različne alternativne tehnike, saj je v praksi naletel na nezmožnost klasične medicine, da bi se spopadla s številnimi boleznimi pacientov. Nažalost, ni nikoli stopil v kontakt z gospodom Domančićem, ker je hitro za tem začelo vladati vojno stanje. 

Končala sam študij medicine, ampak se nisem dolgo ukvarjala z uradno medicino, ker so me že za čas študija mnoge stvari razočarale.

Nič na tem svetu ni vsemočno, največ sem se razočarala nad odnosom do pacijentov, kjer se na pacijenta gleda kot številko, ne pa na človeka kot celoto. Zato sem se začela zanimati za alternativne tehnike, akupunktura, homeopatija, bioterapija. Končala sem tečaj homeopatije in sodelovala s homeopatskim centrom. Šla sem na drugo metodo bioterapije, dokler nisem izvedela, da obstajajo licencirani terapevti Zdenka Domančića ki delajo v Srbiji. In kar lahko rečem, da mi je tukaj najbolj všeč holistični pristop do pacienta.

Danes je dokazano, da se lahko slika avro, stanje čaker, energijski meridiani, tako da zdaj ni več dileme, ali gre za kaj izmišljenega ali za placebo efekt, delovanje bioterapije lahko dokažemo z napravami.

Imam veliko zdravstvenih težav in po prvi terapiji, ki je bila pred približno 20 dnevi, sem dobila neverjetno količino energije!

Tako sem se zbudila spočita, čeprav sem manj spala. To je bilo očitno. Kar zadeva zdravstvene težave, bi morala preveriti stanje v laboratoriju, zato bom o tem spregovorila kasneje. Tu sem zdaj na drugi terapiji, prišla sem zaradi problema s prebavnimi organi, po tretjem dnevu so težave praktično izginile! Kar se tiče same terapije je dobro, da se izvaja v manjših skupinah, da je prisotnih več ljudi, tako da imamo poleg individualnega zdravljenja tudi možnost izmenjave izkušenj. Slišala sem veliko nasvetov samega terapevta glede prehrane, ker je to moja pereča težava, pa tudi glede ohranjanja telesne teže, naravne razstrupljanja … Priporočala bi vas vsem, kar sem tudi že storila. “

BIOTERAPIJA - MNENJE STRANK

Gordana Volaš

“Bioterapija me je dolgo zanimala, zato sem o njej veliko brala, gledala videoposnetke z YouTuba, poslušala izkušnje drugih, tako da sem čutila potrebo po poskusu zaradi svojih zdravstvenih težav. Edino, kar mi je bilo pomembno, je bilo to da je nioterapija po metodi Zdenka Domančića, ker sem ji najbolj zaupala, zato sem na internetu našla gospoda Roka Mitića in moja prva izkušnja z bioterapijo je bila terapija na daljavo. Že takrat sem po prvem zdravljenju začutila spremembo. Moja vnema se je vrnila, volja po tolike času se je vrnila. Spet sem se lotila slikanja z oljem na platnu, v katerem običajno uživam, a dolgo časa nisem imela volje.

Kmalu zatem sem prišla do informacije, da bo terapevt Robert Borenović izvajal bioterapijo po metodi Zdenka Domančića v Novem Sadu.

 Vmes so mi operacijo prestavili, in sem se seveda takoj prijavila za terapijo.

V teh nekaj dneh lahko rečem, da imam toliko energije, da bi lahko poletela! Po toliko letih sem dobil navdih, navdušenje, veliko boljše sem Dobro sem razpoložena, prosto samo prepevam in navdušeno delam na svoji knjigi.
Zavedam se, da tumorji ne morejo izginiti kar tako, toda prepričan sem, da bo bioterapija pomagala mojem imunskem sistemu v boju proti tej bolezni. Ker popolnoma zaupam metodi Zdenka Domančića. Tudi sama imam željo, da bi šla na seminar,h gospodu Domančiću, saj imam veliko željo, da bi se nekega dne sama ukvarjala z bioterapijo in pomagala ljudem. “

BIOTERAPIJA - MNENJE STRANK

Radmila Veljković

˝Govorim iz osebnih izkušenj imela sem ogromne bolečine v hrbtu, operirala sem hrbtenico vretenca L3 in L4 v lumbalnem delu,bolečina še je širila navzdol od bokov desne noge do desnega stopala.Od bolečin nisem mogla stati na nogi. Imenovani Robert Borenović je naredil 4 terapije, bolečina je izginila, imela sem tudi visok krvni tlak močni glavoboli želodec me je bolel, vse to je bilo tretirano istočasno. Bolečin več ni. Vsa čast njegovi energiji in vsemoči, zahvaljujem se mu do neba ker sedaj lahko živim brez bolečin in lahko normalno živim. Pozdravi. Ljudje probajte! Rešite se zdravstvenih težav, bolečin, raznih bolezni ker tole resnično pomaga.
Imam še en primer mojega bivšega moža, ki si je poškodoval nogo. 

Prišlo je do sepse, noga je odtekla in počrnela.

 Zdravniki so rekli da ne vejo kaj da naredijo ker tole ne izgleda dobro, če se stanje ne bo izboljšalo, da mu bodo morali amputirati nogo. Poklicala sem gospoda Roberta in ga vprašala, če bi lahko pomagal pri sepsi, rekel je, da lahko. Takoj sem poslala sliko noge da je lahko videl kakšno je stanje. Gospod Robert je dejal, da je treba takoj začeti z terapijo ker je urgentno. Tako da smo prvo terapijo naredili v petek zvečer, potem smo pa delali terapijo zjutraj in zvečer. V nedeljo zvečer je bila noga popolnoma normalna, dobila normalno barvo, oteklina je splahnela. Ponovno sem poslala sliko noge in povedala sem G. Robertu, kaj se dogaja. Dejal je super , vendar bodo morali majhen del tega odstraniti z operacijo. Tako je tudi bilo. V Ponedeljek pride zdravnik ki je dejal, da je čudež, da je noga zdaj tako dobra, zdaj lahko odstranimo majhen del mrtve kože, nogo boste pa obdržali. s pomočjo Robertove terapije se je vse dobro končalo, presajena koža se je lepo prijelabrez kakršnih koli komplikacij. Po zaslugi Roberta Borenovića Ljudje z bioterapijo na daljavo se da vse bolezni zdraviti. Velik pozdrav˝

V Ponedeljek pride zdravnik ki je dejal, da je čudež, da je noga zdaj tako dobra, zdaj lahko odstranimo majhen del mrtve kože, nogo boste pa obdržali.

S pomočjo Robertove terapije se je vse dobro končalo, presajena koža se je lepo prijelabrez kakršnih koli komplikacij. Po zaslugi Roberta Borenovića Ljudje z bioterapijo na daljavo se da vse bolezni zdraviti. Velik pozdrav˝

BIOTERAPIJA - MNENJE STRANK

Meliha Zonic

˝Hmm … Veliko stvari v življenju me je stisnilo, trudila sem se na vse pretege da najdem rešitev. In tako sem, med iskanjem zdravila, našla gospoda Roberta. Dolgotrajna nespečnost, empatija, depresija, osteoporoza …. Več sem bila na bolniškem dopustu, kot pa v službi …. dneve sem ležala v postelji brezvoljna, otopela…. Vzpostavila sem stik z Robertom. Dogovorila sva se za termin…. štirje dnevi …. Moje stanje se spreminja na bolje, vrgel me je iz postelje, moj korak je postal tak, kot je bil nekoč, varen in voljen. Zjutraj vstanem voljno, zjutraj nisem utrujena …. ne bom pozabila drugega dne terapije, po katerem sem čutila hude bolečine v nogah, pa sem vseeno vstala in si sama skuhala obrok….

Zdaj se pogosteje smejim, kar prej ni bilo tako.

Imela sem kamniti obraz …. Da se razumemo, še vedno jemljem tablete za spanje. Prej niso delovale, če sem uspela zaspati, je to bilo največ 40 minut … zdaj spim celo noč. Želja za delovanje se počasi vrača, res je še zdaleč od tega, kdo sem v bistvu, ampak kot mi je rekel gospod Robert, vse se bo še postavilo na svoje mesto. V juliju sem delal bioenergetske tretmaje, po tretjem dnevu sem bila živčna (gre za drugega bioenergetika). Nič slabega ne bom rekla, ampak mi ni ustrezal in sem rekla, da ne želim več iti h njemu. Načeloma nisem nervozna oseba, ampak pri njemu sem bila, in to največ med samo terapijo. Kot sem rekla, bila sem apatična. Še vedno sem, vendar ne v takšni meri….

Robert me je preporodil.

Med terapijo z Robertom ni bilo nobenih spektakularnih reakcij, vendar se je moje vedenje spremenilo, ker imam tudi osteoporozo, sem občutila pretok točno v tistih delih, kjer so izgube kostne mase velike. Kjer koli sem imela poškodbo, včasih sem se ukvarjala s športom, sem občutila blage mravljince …. Morda se mnogim to zdi tako nametano, vendar pišem, kar mi pride na pamet. Imela sem tudi probleme s koncentracijo, vendar verjamem da bo tudi to prišlo na svoje. Dragi Bog nam je dal življenje in obveznost, da skrbimo za svoje zdravje, da iščemo zdravila, ko zbolimo. Srčno se borim za svoje zdravje, dragi Bog, mi je pokazal pot do Roberta. Še ni idealno, vendar sem se premaknila iz mrtve točke. G. Robert, naj dragi Bog varuje in vaše ljubljene.˝

 

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice