Bioterapija Robert Borenović

Logotip_Zdenko Domančić

BIOTERAPIJA PO METODI ZDENKA DOMANČIĆA®

Je najuspešnejših in najmočnejših alternativnih metod za lajšanje in odpravljanje zdravstvenih težav, prav tako pa tudi preprečuje nastanek novih bolezni.

Terapija ima celovit, vseobsegajoč in blagodejen učinek na človeka ter pomaga izboljšati kakovost življenja. Gre za holistični pristop, kar pomeni, da bioterapija zdravi človeka celostno in s tem deluje tudi na vzroke, ki bi sicer lahko zavirali okrevanje. 

UČINKOVITA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je učinkovita.

ENOSTAVNA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je zelo enostavna.

NEBOLEČA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je neboleča.

MOČNA

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je močna.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je tehnika uporabe bioenergije. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je enostavna, močna, neboleča in učinkovita tehnika izboljšanja človekovega stanja. Izvaja se brez dotika in ima blagodejne učinke na ljudi ne glede na njihovo starost ali stanje. ki se obravnava, pod pogojem, da se izvaja na pravilen način. Metoda je naravna, terapevt pa jemlje bioenergijo iz narave, ki je del nas. Sama terapija je neboleča in ne zahteva nikakršne posebne opreme, olj ali telesnega ravnanja obravnavane osebe. V času obravnave so osebe lahko popolnoma oblečene. Večina obravnavanih oseb navaja, da so v času terapije občutile globoko umirjenost. Nekatere osebe, ki so občutljive na lastno bioenergetsko polje in delo na njem, lahko zaznajo občutke, kot so toplota, hlad, mravljinčenje in kroženje. Druge osebe, torej tiste, ki takih občutkov ne zaznajo, pa enostavno uživajo pri sproščanju, prejemanju energije in času, posvečenem izključno sebi.

V sodelovanju s klasičnimi medicinskimi terapijskimi oblikami Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® pokriva široko področje delovanja, od preventive do izbošanja stanja in premagovanja stresa.

ZDENKO DOMANČIĆ

Vsaka celica našega telesa je namreč obkrožena in podprta z energijo, ki med drugim igra vlogo miniaturne mreže, ki omogoča prenos podatkov za izgradnjo fizičnega telesa, predstavlja pa tudi vez med našim fizičnim, čustvenim in duhovnim bitjem. Osnovni princip, na katerem je utemeljena ta vrsta terapije, je v tem, da kadar smo fizično, čustveno in duhovno pravilni ter zadovoljni, se energija našega telesa (bioenergija) prosto pretaka in nam pomaga ohranjati naše stanje. Stres, poškodbe, ali čustveni razdor lahko ta pretok bioenergije porušijo.

Metoda Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je imenovana po svojem utemeljitelju Zdenko Domančić. ki si je s svojim delom in rezultati zagotovil svetovno priljubljenost. Zdenko Domančić je po nizu svetovnih preverjanj dokazal uspešnost metode tudi pri danes najtežjih pogojih.

(Povzeto iz spletne strani http://www.zdenkodomancic.com/splosne-informacije.aspx)

Informacije in prijava na terapije

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice