...

Bioterapija Robert Borenović

Meditacija in bioterapija po metodi Zdenka Domančića®:

Dvojni pristop k izboljšanju duševnega zdravja in dobremu počutju

Slika prikazuje žensko osebo ki meditera ob sončnem zahodu - Meditacija - Bioterapija Robert borenović

 

 

 

 

 

 

Meditacija in bioterapija po metodi Zdenka Domančića® sta dve priljubljeni in učinkoviti tehniki, ki lahko pomagata pri izboljšanju duševnega zdravja, zmanjšanju stresa in obvladovanju različnih težav, kot so depresija, tesnoba in kronična bolečina. Ta dvojni pristop združuje starodavno umsko prakso meditacije z neinvazivno in naravno metodo bioterapije, ki se osredotoča na uravnavanje telesne energije za spodbujanje celjenja in dobrega počutja.

Meditacija: Umirjanje uma in spodbujanje notranjega miru

Meditacija je starodavna praksa, ki se osredotoča na umirjanje uma, povečanje zavedanja in spodbujanje notranjega miru. Redna meditacija lahko pomaga zmanjšati stres, izboljšati osredotočenost, spodbujati občutke sreče in dobrega počutja ter izboljšati splošno kakovost življenja.

Različne vrste meditacije, kot so čuječnost, transcendentalna meditacija in vodena vizualizacija, omogočajo posameznikom, da izberejo metodo, ki najbolje ustreza njihovim potrebam in življenjskemu slogu. Meditacija lahko dopolnjuje bioterapijo, saj oba pristopa spodbujata sprostitev in notranje ravnovesje.

Več o meditaciji si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®: Uravnavanje telesne energije za spodbujanje celjenja

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® (bioterapija) je neinvazivna in naravna terapevtska metoda, ki temelji na uravnavanju telesne bioenergije za spodbujanje celjenja in dobrega počutja. Bioterapija se osredotoča na odpravljanje energetskih blokad in vzpostavljanje ravnovesja v telesu, kar lahko pomaga pri zdravljenju številnih fizičnih in čustvenih težav, vključno z depresijo, tesnobo, kronično bolečino in številnimi drugimi zdravstvenimi stanji.

Bioterapija se lahko izvaja v osebnem stiku ali na daljavo, kar omogoča večjo dostopnost in fleksibilnost za posameznike, ki želijo izkoristiti njene prednosti. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® dopolnjuje meditacijo, saj oba pristopa spodbujata celovito zdravljenje in notranje ravnovesje.

Slika prikazuje Roberta borenovića ki izvaja tehniko bioterapije po metodi Zdenka Domančića - Bioterapija - Bioterapija Robert borenović

Kombinacija meditacije in bioterapije za izboljšanje duševnega zdravja

Združevanje meditacije in bioterapije po metodi Zdenka Domančića® lahko zagotovi celovit pristop k izboljšanju duševnega zdravja in spodbujanju dobrega počutja. Meditacija omogoča posameznikom, da se osredotočijo na svoje misli in čustva ter razvijejo večjo samozavedanje, medtem ko bioterapija pomaga uravnavati telesno bioenergijo in spodbuja celjenje na fizični in čustveni ravni.

Kombinacija teh dveh pristopov lahko poveča učinkovitost zdravljenja, saj meditacija spodbuja sprostitev in osredotočenost, kar lahko izboljša sposobnost telesa, da se odzove na bioterapijo. Poleg tega lahko redna praksa meditacije in bioterapije pomaga pri obvladovanju simptomov stresa, tesnobe in depresije ter spodbuja splošno dobro počutje in kakovost življenja.

Zaključek: Individualiziran pristop k izboljšanju duševnega zdravja

Ker je vsak posameznik edinstven, je pomembno, da se pristop k izboljšanju duševnega zdravja prilagodi posameznikovim potrebam in življenjskemu slogu. Kombinacija meditacije in bioterapije po metodi Zdenka Domančića® lahko ponudi učinkovito in celovito rešitev za tiste, ki iščejo naravne načine za izboljšanje svojega duševnega zdravja in dobrega počutja.

Ne pozabite, da je iskanje pomoči in podpore ključnega pomena pri izboljšanju duševnega zdravja. Če menite, da trpite za depresijo, tesnobo ali drugimi duševnimi težavami, se obrnite na strokovnjaka za duševno zdravje ali zaupanja vredno osebo, ki vam bo pomagala na poti do boljšega duševnega zdravja in dobrega počutja. 

Meditacija in bioterapija po metodi Zdenka Domančića® lahko skupaj ponudita celovit pristop k izboljšanju duševnega zdravja in spodbujanju dobrega počutja. Z redno prakso obeh tehnik in z vzpostavitvijo individualiziranega načrta zdravljenja lahko posamezniki učinkovito obvladujejo simptome stresa, tesnobe in depresije ter izboljšajo kakovost svojega življenja. Ne oklevajte, poiščite podporo in pomoč, ki jo potrebujete, da začnete svojo pot do boljšega duševnega zdravja in dobrega počutja.

 

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Ne, bioterapija ni nadomestilo za tradicionalne medicinske postopke. Lahko dopolni konvencionalno terapijo in pomaga pri lajšanju različnih zdravstvenih težav.

Bioterapija je primerna za vse ljudi, kot za otroke tako tudi za starostnike.

Bioenergija – Bioterapija deluje tako, da v sami terapiji prenašam energijo iz narave v pacientovo telo. Energija se prenaša preko mojega telesa ( delujem kot medij za prenos energije ) v pacientovo telo, kjer se uporablja za uravnavanje energetskega, duševnega, čustvenega in fizičnega blagostanja.

Pogosta vprašanja (FAQs)

Ne, bioenergetik ne postavlja nobene diagnoze za bolezni. Uporabnik na bioterapijo pride po tem, ko je opravil vse preglede pri svojem zdravniku ali specialistu. Tudi izboljšanje zdravstvenega stanja, se določa na podlagi subjektivnega občutka ( npr. Ni več prisotne bolečine ) oz. se uporabnika napoti nazaj do svojega zdravnika ali specialista na ponovne laboratorijske teste, MR, CT…  

Da, vendar ni nujno, odvisno od primarnega problema zaradi katerega je uporabnik prišel na bioterapijo. So pa reakcije na bioterapijo zaželjene. Naprimer pri uporabnikih ki pridejo na bioterapijo zaradi gangrene, se pravi ni pretoka krvi v nogah, noga začenja odmirati. V tem primeru z bioterapijo povečamo pretok krvi, v spodnje okončine, kar pripelje do reakcije da se bolečina poveča, se na rani pojavi izcedek krvi ( če je katera odprta rana prisotna ), noge postanejo tople. Vse te reakcije so zelo dobrodošle zato ker smo uspeli povečati pretok krvi v noge, kar rezultira temu da se začne tkivo obnavljati oz. celiti.  

Pogosta vprašanja (FAQs)

Ne, ni potrebna nikakršna posebna priprava. Priporočljivo je priti vsaj 10 minut pred začetkom terapije, nasploh pa si med 4-dnevnim terapevtskim ciklom vzeti dovolj časa in odložiti obveznosti, kolikor je to mogoče.

Odvisno od bolezni, ki jo zdravimo, lahko v roku nekaj dni do treh tednov ( v večini primerov ) oz. do treh mesecev pričakujemo objektivne rezultate ( predvsem pri težjih obolenjih ) na osnovi ponovnih izvidov uradne medicine. V nekaterih primerih se lahko v prvih dveh tednih simptomi celo okrepijo, kar pa je samo posledica močne reakcije telesa na povečano delovanje obnovljenega imunskega sistema.    

Pogosta vprašanja (FAQs)

Odvisno od posameznika so lahko reakcije zelo burne ali skoraj nikakršne. Večina občuti povečano toploto, “mravljince”, pritisk, trenutno olajšanje, pa tudi utrujenost, zaspanost in podobno. Vsekakor to ni merilo učinkovitosti terapije, ker je vsak človek edinstven in v skladu s tem tudi reagira.  

Po potrebi oz. želji uporabnika lahko bioterapijo ponovimo, ko mine minimalno tri tedne od zadnje bioterapije . Pomembno je tudi posameznikovo odpravljanje vzrokov za bolezensko stanje.  Pri nekaterih težjih obolenjih je potrebno izvajati bioterapevtske cikle skozi daljše obdobje.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice