Bioterapija Robert Borenović

Bioenergetik Robert Borenović - slika prikazuje bioenergetika Roberta Borenovića v stoječem položaju

Bioenergetik Robert Borenović

Bioenergetik Robert Borenović, po izobrazbi Farmacevtski tehnik po življenskem poslanstvu pa Bioenergetik po metodi Zdenka Domančića®. Z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića® sem se spoznal že v najstniških letih, preko trenerja Roka Mitića, ki je že takrat bil licenciran bioenergetik po metodi Zdenka Domančića. Vsak najin pogovor, sva končala z mojim vse večjim navdušenjem . Rok je šel svojo pot jaz pa svojo. Z svojimi 19-timi leti sem se zaposlil v Leku, ker seveda moraš, po normativih današnje družbe, imeti dobro službo da bi bil kaj vreden. Vendar sam že od nekdaj vedel da to ni moj vrhunec karjere. Kajti vedno je v meni žarela želja, da tudi sam postanem licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića. Leta 2018 sem se končno odločil da je čas da tudi sam naredim prvi korak h licenci. Odšel sem na prvi seminar, in takoj ob vstopu v dvorano, kjer so se tisti trenutek izvajale terapije, sem enostavno začutil da je to moja smer življenja, da je to delo ki ga želim opravljati celo življenje.

In tako sem se po prvem dnevu seminarja prijavil že na drugi seminar, in tako po drugem seminarju še na tretjega, kjer sem tudi opravljal izpit za pridobitev licence. Po opravljenem prvem seminarju, sem hitro zažel tudi z pridobivanjem praktičnih znanj. Še enkrat več mi je Rok Mitič ponudil da se lahko pri njemu praktično usposabljam, kar mi veliko pomeni, da sem imel možnost da delam z licenciranim terapevtom ki ima že veliko let izkušenj. 24.03.2019 sem tudi sam postal licencirani bioterapevt po metodi Zdenka Domančića®. Od tega dne dalje s ponosom uporabljam, predstavljam in živim v skladu z Bioterapijo po metodi Zdenka Domančića®.

O bioenergetiku Robertu Borenoviču

Robert Borenović je izkušen bioenergetik, ki se že vrsto let uspešno posveča bioterapiji po metodi Zdenka Domančića. Svoje znanje in izkušnje je pridobival na številnih izobraževanjih in delavnicah, ki so ga popeljale do strokovnega poznavanja in obvladovanja te učinkovite metode zdravljenja z bioenergijo. 

 

Bioterapija po motodi Zdenka Domančića®

 Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je edinstven pristop k zdravljenju z uporabo bioenergije. Ta metoda temelji na prepričanju, da je bioenergija osnovna življenjska sila, ki poganja in vzdržuje človeško telo. Z vzpostavitvijo ravnovesja bioenergije v telesu lahko izboljšamo zdravje, odpravimo različne težave in povečamo kakovost življenja.  Metoda Zdenka Domančića se izvaja s pomočjo posebnih tehnik, s katerimi bioenergetik usmerja in uravnava pretok bioenergije v telesu. Ta pristop je neinvaziven, neboleč in brez stranskih učinkov, zato je primeren za ljudi vseh starosti, tudi za otroke in nosečnice. 

Uspehi in izkušnje bioenergetika Roberta Borenovića

Robert Borenović se ponaša z številnimi uspehi na področju bioterapije. S svojim delom je pomagal številnim ljudem izboljšati zdravje in kakovost življenja. Njegovi klienti poročajo o odpravljanju bolečin, izboljšanju počutja, povečani energiji in drugih pozitivnih spremembah. 

Na moji spletni podstrani, mnenje strank, lahko najdete številne izkušnje zadovoljnih klientov, ki so preizkusili bioterapijo po metodi Zdenka Domančića in doživeli izjemne rezultate. Preberite njihove zgodbe in se prepričajte o učinkovitosti te metode. 

Individualni pristop bioenergetika Roberta Borenovića

Robert Borenović vsakemu klientu pristopi individualno, saj se zaveda, da je vsak človek edinstven in potrebuje prilagojen pristop. Pred začetkom terapije se posvetuje s klientom, da razume njegove težave, potrebe in cilje. Nato oblikuje terapevtski načrt, ki temelji na metodah Zdenka Domančića in je prilagojen specifičnim potrebam klienta. 

Bioterapija na daljavo

Robert Borenović ponuja tudi bioterapijo na daljavo, kar omogoča klientom, da izkoristijo prednosti bioterapije ne glede na njihovo lokacijo. Ta storitev je zelo priljubljena med tistimi, ki ne morejo osebno obiskati Roberta, saj omogoča enako učinkovitost kot terapije v živo. 

Zakaj izbrati bioenergetika Roberta Borenovića

Izbira Roberta Borenovića kot svojega bioenergetika prinaša številne prednosti:

  • Dolgoletne izkušnje in strokovno znanje na področju bioterapije po metodi Zdenka Domančića. 
  • Individualni pristop, prilagojen potrebam in ciljem vsakega klienta. 
  • Možnost bioterapije na daljavo za tiste, ki ne morejo osebno obiskati Roberta. 
  • Robert je tudi znanstveno potrdil njegovo bioenergetsko delovanje na človeka.  
  • Številne zadovoljne stranke in uspešne zgodbe o izboljšanju zdravja in kakovosti življenja. 

Vabljeni, da se naročite se na bioterapijo ali bioterapijo na daljavo, ki jih organizira Robert Borenović. Prepričajte se sami o učinkovitosti bioterapije po metodi Zdenka Domančića in izkusite pozitivne spremembe v svojem življenju. 

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Licenca

MNENJA STRANK

˝Hvala Robert Borenović za uspešne terapije,naročite se in vse pohvale!˝
Bioenergetik Bioenergija Bioterapija Alternativno zdravljenje bioenergija bioterapija
Zorica Jakovljevic
˝Navdušen sem nad Robertom .. z njegovim pristopom in željo po pomoči .. Pravkar sem začel terapijo in svojo vero in upam, da bo vse v redu in da se bo moje zdravje izboljšalo. Občutek imam, da se je začelo izboljševati, čeprav sem imel samo tri terapije in imel sem lepe občutke, ki sem jih čutil, med terapijo. Hvala, Robert˝
mnenja_strank_moški
Medo Ezel Medojević
˝Hvala za terapijo. Bila sem malo skeptičena do terapije na daljavo, ampak res deluje. Najlepša hvala! Priporočila!˝
Bioenergetik Bioenergija Bioterapija Alternativno zdravljenje bioenergija bioterapija
Tanja Vujovic
˝Po samo enem zdravljenju so moji rezultati dobri, trpim zaradi povečanega delovanja ščitnice in se s tem spopadam približno pol leta, čudež ali ne, počutim se odlično in zdravnik mi je to potrdil … Nadaljujem svoj boj, ni popuščanja. Kdor ne verjame, naj poskusim z mojega stališča – lahko rečem samo en velik HVALA in se spet vidimo! Bioterapija Robert Borenović˝
Bioenergetik Bioenergija Bioterapija Alternativno zdravljenje bioenergija bioterapija
Marina Brankov
˝Hvala dragi gospod Robert. Poklicala sem Robertovo številko in se dogovorila za datum in čas terapije. Med terapijo sem čutila mravljinčenje v prstih, glavobol, solze in meglo v očeh. Od takrat sem brez težav hvala dragi Bog in gospod Robert. Priporočilo vsem, da pokličejo g. Roberta in se dogovorijo za terapijo.˝
Bioenergetik Bioenergija Bioterapija Alternativno zdravljenje bioenergija bioterapija
Rajic Jelena
˝Najlepša hvala gospodu Robertu Borenoviću, želim mu veliko sreče in uspeha pri delu, vsi, ki imate zdravstvene težave, pokličite g. Borenoviča, vse, kar lahko izgubite, je bolečina, ker je posebna oseba na planetu, ki nesebično pomaga ljudem pri izbolšanju njihovega zdravja!˝
Bioenergetik Bioenergija Bioterapija Alternativno zdravljenje bioenergija bioterapija
Sanja Šumić
Informacije in prijava na terapije