...

Bioterapija Robert Borenović

Bolezni krvi - z bioterapijo vam lahko učinkovito pomagam

bolezni krvi - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje osebo ki je na odvzemu krvi

 

 

Kri je osnovni element našega telesa, ki opravlja mnoge vitalne funkcije. Toda kaj se zgodi, ko kri ne deluje, kot bi morala? Dobimo bolezni krvi. Ampak ne skrbite! Z bioterapijo vam lahko pomagam.

Vrste bolezni krvi

Od levkemije do anemije, bolezni krvi se lahko zelo razlikujejo. Toda kaj imajo skupnega? Njihove simptome je mogoče zdraviti z bioterapijo.

Različne vrste bolezni krvi

Ste se kdaj vprašali, kateri so glavni krivci za težave s krvjo? Poglejmo si nekaj najpogostejših:

  • Anemija To je stanje, pri katerem nimate dovolj rdečih krvnih celic za prenašanje kisika po telesu. Občutite lahko utrujenost, šibkost ali bledico.
  • Levkemija Gre za raka krvnih celic, ki se začne v kostnem mozgu. To pomeni, da vaše telo proizvaja preveč belih krvnih celic.
  • Limfom To je skupina krvnih rakov, ki vplivajo na limfni sistem. Lahko povzroča otekline v bezgavkah, utrujenost in druge simptome.

Simptomi in diagnoza

Simptomi krvnih bolezni se razlikujejo glede na specifično bolezen, vendar lahko vključujejo povečano telesno temperaturo, bledico, krvavitve v kožo, bolečine v kosteh, utrujenost, okužbe, povečano vranico in/ali jetra pri levkemijah, ter na otip neboleče povečane bezgavke, nočno potenje, dolgotrajen dražeč kašelj, srbečica po telesu pri limfomih.

Za diagnosticiranje krvnih bolezni so ključnega pomena laboratorijske preiskave krvi. Krvna slika ali hemogram je ena izmed osnovnih laboratorijskih preiskav, ki omogoča zdravniku ugotovitev, ali gre za bolezensko stanje.

Hemogram vključuje preiskave rdeče krvne slike (eritrociti, hemoglobin), bele krvne slike (levkociti) in krvnih ploščic (trombociti). Poleg tega se opravi tudi preiskava sedimentacije, s katero se določi hitrost spontanega sesedanja eritrocitov, kar je lahko povišano pri različnih fizioloških stanjih ali zaradi infekcijskih bolezni, anemij, revmatičnih in malignih obolenj. Laboratorijske preiskave krvi so tako eden najpomembnejših ukrepov za preprečevanje življenjsko nevarnih bolezni, saj lahko zgodaj odkrijejo skrite zdravstvene težave.

Diagnostični postopki se lahko izvajajo tudi pri specialističnih hematologih, kjer se lahko izvedejo različni terapevtski in diagnostični posegi, kot so terapevtska plazmafereza in terapevtska granulofereza.

Za natančnejšo diagnozo in postavitev terapije je pomembno, da pacient obišče hematologa, ki je specializiran za bolezni krvi in krvotvornih organov. Skozi celosten pristop, ki vključuje laboratorijske preiskave krvi in druge diagnostične postopke, lahko zdravnik postavi natančno diagnozo in priporoči ustrezno zdravljenje.

Več o boleznih krvi si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Kaj je bioterapija?

Ste že slišali za bioterapijo? Gre za naravno metodo zdravljenja, ki se osredotoča na bioenergijsko ravnovesje telesa.

Zgodovina bioterapije

Bioterapija ni nova. Je starodavna metoda, ki izhaja iz tradicionalnih tehnik celjenja.

Kako deluje bioterapija?

Z bioterapijo lahko harmoniziramo energijo v telesu, s čimer omogočimo samozdravljenje. Fantastično, kajne?

Prednosti bioterapije v primerjavi z drugimi metodami

  • Varnejše in manj stranskih učinkov :Zakaj izbrati bioterapijo? Ker je varna in ne vključuje zdravil ali kirurških posegov.
  • Naravna rešitev :Bioterapija je 100% naravna in spoštuje vaše telo v celoti.

Kako poteka seansa bioterapije?

  • Prvi koraki: Pred začetkom se pogovorimo o vaših simptomih in ciljih zdravljenja.
  • Med terapijo: Sprostite se in prepustite. Jaz bom opravil ostalo.
  • Po terapiji: Mnogi se počutijo osveženo in polno energije. Kako se boste počutili vi?

Mnenje strank

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Ne glede na vašo bolezen krvi, bioterapija vam lahko pomaga. Ne odlašajte, poiščite naravno in učinkovito rešitev še danes!

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Bolezni krvi so različne motnje, ki vplivajo na normalno delovanje krvnih celic, kot so anemija, levkemija in trombocitopenija. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je naravna energetska metoda, ki poskuša vzpostaviti ravnovesje in spodbuditi samozdravljenje v telesu. S pomočjo posebnih tehnik in prenosa energije prek rok terapevta, se lahko izboljša pretok energije v telesu ter spodbudi regeneracija krvnih celic.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je lahko koristna kot dopolnilna terapija pri zdravljenju bolezni krvi. Bioenergija, prenesena med bioterapevtom in pacientom, prispeva k izboljšanju energetskega ravnovesja telesa in spodbudila proces samozdravljenja. Vendar pa je pomembno upoštevati, da bioterapija ni nadomestilo za konvencionalno medicinsko zdravljenje.

Pri bioterapiji po metodi Zdenka Domančića® bioterapevt uporablja posebne tehnike za prenos bioenergije preko rok in jo usmerja na določena področja telesa pacienta. Bioterapevt skuša vzpostaviti ravnovesje in spodbuditi samozdravljenje v telesu. Običajno se terapije izvajajo 4 zaporene dni

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice