...

Bioterapija Robert Borenović

Hemeroidi - Z Bioterapijo Vam Lahko Učinkovito Pomagam

Hemeroidi - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje moško osebo ki ima najverjetneje težave z hemeroidi

 

 

Se borite s hemeroidi? Ne skrbite, niste sami! Hemeroidi so težava, s katero se srečuje vedno več ljudi, a obstajajo naravne rešitve, ki lahko pomagajo. Med njimi je tudi bioterapija.

Kaj so hemeroidi?

Razumevanje hemeroidov

Hemeroidi so otekline v anusu ali spodnjem delu rektuma. Predstavljajte si jih kot majhne vrečke, napolnjene s krvjo, ki se lahko razširijo, kadar so pod pritiskom.

Vzroki za nastanek

Glavni vzroki za hemeroide vključujejo zaprtje, nosečnost, dvigovanje težkih bremen in staranje. Morda ste presenečeni, ampak dolgotrajno sedenje lahko prav tako pripomore k njihovemu nastanku. Zanimivo, kajne?

Simptomi hemeroidov

  • Zunanji hemeroidi se običajno kažejo kot boleča oteklina ali trdota okoli anusa. Ali ste kdaj čutili pekoč občutek ali srbenje? To so lahko zunanji hemeroidi.
  • Notranji hemeroidi so bolj zahrbtni, saj jih pogosto ne čutimo. Včasih pa lahko povzročijo krvavitev ali prolaps.

Več o hemeroidih si lahko preberete na naslednji povezavi: KlikniteTUKAJ

Bioterapija kot rešitev

Kaj je bioterapija?

Bioterapija je naravna metoda zdravljenja, ki temelji na prenosu življenjske energije. Je kot reka, ki s svojo svežo vodo osveži vsak del vašega telesa.

Princip delovanja bioterapije

Bioterapija deluje tako, da uravnoteži energijske centre v telesu. Kako? Preprosto, z rokami bioterapevta, ki delujejo kot prevodnik bioenergije.

Prednosti bioterapije pri zdravljenju hemeroidov

Med glavnimi prednostmi so hitro lajšanje simptomov, izboljšanje prekrvavitve v prizadetem območju in pomoč pri zmanjševanju oteklin.

Zaključek

Če trpite zaradi hemeroidov, dajte bioterapiji priložnost. Je naravna, brez stranskih učinkov in lahko vam resnično pomaga. Zato ne trpite več zaradi hemeroidov in se naročite na bioterapijo, še danes.

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Ne, bioterapija ni nadomestilo za tradicionalne medicinske postopke. Lahko dopolni konvencionalno terapijo in pomaga pri lajšanju različnih zdravstvenih težav.

Bioterapija je primerna za vse ljudi, kot za otroke tako tudi za starostnike.

Bioenergija – Bioterapija deluje tako, da v sami terapiji prenašam energijo iz narave v pacientovo telo. Energija se prenaša preko mojega telesa ( delujem kot medij za prenos energije ) v pacientovo telo, kjer se uporablja za uravnavanje energetskega, duševnega, čustvenega in fizičnega blagostanja.

Pogosta vprašanja (FAQs)

Ne, bioenergetik ne postavlja nobene diagnoze za bolezni. Uporabnik na bioterapijo pride po tem, ko je opravil vse preglede pri svojem zdravniku ali specialistu. Tudi izboljšanje zdravstvenega stanja, se določa na podlagi subjektivnega občutka ( npr. Ni več prisotne bolečine ) oz. se uporabnika napoti nazaj do svojega zdravnika ali specialista na ponovne laboratorijske teste, MR, CT…  

Da, vendar ni nujno, odvisno od primarnega problema zaradi katerega je uporabnik prišel na bioterapijo. So pa reakcije na bioterapijo zaželjene. Naprimer pri uporabnikih ki pridejo na bioterapijo zaradi gangrene, se pravi ni pretoka krvi v nogah, noga začenja odmirati. V tem primeru z bioterapijo povečamo pretok krvi, v spodnje okončine, kar pripelje do reakcije da se bolečina poveča, se na rani pojavi izcedek krvi ( če je katera odprta rana prisotna ), noge postanejo tople. Vse te reakcije so zelo dobrodošle zato ker smo uspeli povečati pretok krvi v noge, kar rezultira temu da se začne tkivo obnavljati oz. celiti.  

Pogosta vprašanja (FAQs)

Ne, ni potrebna nikakršna posebna priprava. Priporočljivo je priti vsaj 10 minut pred začetkom terapije, nasploh pa si med 4-dnevnim terapevtskim ciklom vzeti dovolj časa in odložiti obveznosti, kolikor je to mogoče.

Odvisno od bolezni, ki jo zdravimo, lahko v roku nekaj dni do treh tednov ( v večini primerov ) oz. do treh mesecev pričakujemo objektivne rezultate ( predvsem pri težjih obolenjih ) na osnovi ponovnih izvidov uradne medicine. V nekaterih primerih se lahko v prvih dveh tednih simptomi celo okrepijo, kar pa je samo posledica močne reakcije telesa na povečano delovanje obnovljenega imunskega sistema.    

Pogosta vprašanja (FAQs)

Odvisno od posameznika so lahko reakcije zelo burne ali skoraj nikakršne. Večina občuti povečano toploto, “mravljince”, pritisk, trenutno olajšanje, pa tudi utrujenost, zaspanost in podobno. Vsekakor to ni merilo učinkovitosti terapije, ker je vsak človek edinstven in v skladu s tem tudi reagira.  

Po potrebi oz. želji uporabnika lahko bioterapijo ponovimo, ko mine minimalno tri tedne od zadnje bioterapije . Pomembno je tudi posameznikovo odpravljanje vzrokov za bolezensko stanje.  Pri nekaterih težjih obolenjih je potrebno izvajati bioterapevtske cikle skozi daljše obdobje.

SI SKEPTIČEN? BI RAD PREISKUSIL BIOTERAPIJO NA DALJAVO ČE DELUJE?

Ker vem da je skeptičnost, glede bioterapije na daljavo velika, ti sedaj omogočam, da predno se odločiš za vse 4 dni terapij, da jo lahko enkratno preiskusiš.

To ponudbo lahko iskoristiš samo sedaj. Če okno zapreš, ponudbe več ne boš videl.