Bioterapija Robert Borenović

BIOTERAPIJA CENIK

BIOTERAPIJA CENIK

Sama terapija nima postavljene cene. Vsak posameznik za terapijo vplača, kolikor sam želi, skladno z njegovo finančno zmožnostjo, 4-ti dan terapije. Kar pa ne pomeni da je bioterapija brezplačna storitev. Vendar je potrebno pred izvedbo same terapije vplačati  20 EUR za rezervacijo termina. Rezervacija termina mora biti vplačana najmanj 48h pred izvedbo same terapije. Rezervacija termina se ne vrača. V primeru nezmožnosti prihoda na samo terapijo (smrt v družini, izredna zamenjava izmene v službi, urgentne situacije…), se rezervacija termina prenese na drugi termin.

BIOTERAPIJA CENIK

Pred izvedbo same terapije vsak posameznik vplača 20 EUR za rezervacijo termina. Rezervacija termina mora biti vplačana najmanj 48h pred izvedbo same terapije. Rezervacija termina se ne vrača. V primeru nezmožnosti prihoda na samo terapijo (smrt v družini, izredna zamenjava izmene v službi, urgentne situacije…), se rezervacija termina prenese na drugi termin. Cena za individualno bioterapijo je 80 EUR

BIOTERAPIJA CENIK

Sama terapija nima postavljene cene. Vsak posameznik za terapijo vplača, kolikor sam želi, skladno z njegovo finančno zmožnostjo. Vplačilo se izvede po končani 3-tji terapiji in pred zadnjo 4-to terapijo. Kar pa ne pomeni da je bioterapija brezplačna storitev. Vendar je potrebno pred izvedbo same terapije vplačati  20 EUR za rezervacijo termina. Rezervacija termina mora biti vplačana najmanj 48h pred izvedbo same terapije. Rezervacija termina se ne vrača. V primeru nezmožnosti prihoda na samo terapijo (smrt v družini, izredna zamenjava izmene v službi, urgentne situacije…), se rezervacija termina prenese na drugi termin.

bioterapija cenik