...

Bioterapija Robert Borenović

Bioterapija za športnike

Slika prikazuje atleta kako teče - Bioterapija za športnike - Bioterapija Robert borenović

 

 

 

Če ste športnik ali nekdo, ki je aktivno vključen v fizične aktivnosti, ste verjetno že slišali za bioterapijo. Vendar, kaj točno je bioterapija in zakaj postaja vedno bolj priljubljena med športniki?

Kaj je bioterapija?

 

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je ena izmed alternativnih metod zdravljenja, ki je učinkovita pri lajšanju in odpravljanju zdravstvenih težav ter preprečevanju nastanka novih bolezni. Ta metoda je znana kot ena najmočnejših in najuspešnejših alternativnih terapij, ki pomaga izboljšati kakovost življenja posameznikov

Zgodovina bioterapije

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® ima dolgo zgodovino, saj se izvaja že več kot trideset let. Metoda je zaslovela zaradi svojih uspehov in vidnih rezultatov, še posebej pri zdravljenju bolezni, ki jih tradicionalno smatramo za neozdravljive. V tem času je metoda pomagala milijonom bolnikom po vsem svetu. Okoli milijon in pol ljudi je preizkusilo to metodo, njihovo okrevanje pa je pokazatelj uspešnosti in učinkovitosti metode.

Metoda, imenovana “Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®”, je bila znanstveno in medicinsko preverjena, pri čemer temelji na sedmih tehnikah, ki vplivajo na pretok energije, da se ponovno vzpostavi ravnovesje, kar vodi do izboljšanja stanja bolnika

Prednosti bioterapije za športnike

Bioterapija za športnike ponuja več prednosti v primerjavi s tradicionalnimi metodami zdravljenja. Nekatere ključne prednosti bioterapije za športnike vključujejo:

  • Varna in Neboleča: Bioterapija je varna, neboleča in brez stranskih učinkov, kar je prednost v primerjavi s tradicionalnimi metodami zdravljenja, ki morda vključujejo zdravila ali druge invazivne postopke zdravljenja
  • Pomoč pri poškodbah: Vsak športnik se lahko sooča z različnimi poškodbami. Bioterapija za športnike deluje kot podpora telesu pri celjenju, zmanjšuje vnetja in pospešuje okrevanje za vsaj 30%.
  • Hitro Okrevanje: Bioterapija pomaga pri hitrem okrevanju po rednih intenzivnih treningih in športnih poškodbah. Ta metoda dela na povrnitvi celotnega imunskega sistema v ravnovesje, kar spodbuja naravne procese v telesu in bistveno skrajša čas okrevanja
  • Povečanje Fizične energije: Z uravnavanjem telesne energije bioterapija za športnike pripomore k boljši vzdržljivosti, hitrejšemu okrevanju in povečani moči.
  • Psihološka Pripravljenost in Doseganje Vrhunskih Rezultatov: Bioterapija deluje tudi na psihološko pripravljenost športnikov, kar jim pomaga doseči vrhunske rezultate in ohraniti formo​
Slika prikazuje športnika kako teče - Bioterapija za športnike - Bioterapija Robert borenović

Kako poteka bioterapija za športnike?

Seanse bioterapije za športnike so običajno sproščujoče. Bioerapevt skozi dotik prenese bioenergijo na pacienta, s čimer pomaga telesu pri regeneraciji in uravnavanju bioenergije.

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Zaključek

Bioterapija za športnike ni le še ena modna muha. Gre za tradicionalno metodo, ki je pridobila na priljubljenosti v sodobnem svetu zaradi svojih številnih koristi za fizično in mentalno zdravje športnikov. 

Če želite tudi vi hitreje okrevati po poškodbi, ali pa začeti dosegati višje rezultate, s pomočjo bioterapije za športnike me kontaktirajte.

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Bioterapija za športnike je terapevtska tehnika, ki se osredotoča na uporabo bioenergije za spodbujanje celjenja in optimalno delovanje telesa ter izboljšanje športnih rezultatov. Metoda temelji na prepričanju, da se lahko z uravnoteženjem energij v telesu dosežejo pozitivni učinki na fizično, psihično in energetsko ravnovesje športnikov.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® lahko športnikom pomaga pri več vidikih njihovega športnega udejstvovanja. S pomočjo Bioterapije za športnike, športniki izboljšajo celjenje po poškodbah, zmanjšajo bolečine, povečajo energijsko ravnovesje ter pospešijo regeneracijo po napornih treningih. Prav tako bioterapija za športnike pozitivno vpliva na njihovo koncentracijo, sproščenost in zmanjšuje stres.

Rezultati bioterapije po metodi Zdenka Domančića® pri športnikih se lahko razlikujejo glede na posameznika in njegovo stanje. Mnogi športniki poročajo o hitrejšem okrevanju po poškodbah, večji vzdržljivosti, izboljšanem imunskem sistemu ter boljšem energetskem in psihičnem stanju. Bioterapija za športnike prispeva k boljšim športnim rezultatom in celostnemu dobrobiti športnikov.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice