...

Bioterapija Robert Borenović

Bolečine v želodcu - z bioterapijo jih uspešno lajšamo

bolečine v želodcu - Bioterapija Robert Borenović , slika prikazuje osebo ki ima bolečine v želodcu

 

 

 

Kolikokrat ste že začutili nelagodje in bolečine v želodcu? Ali veste, da je bioterapija ena izmed učinkovitih metod za lajšanje te težave? Pojdimo skupaj na potovanje razumevanja bolečin v želodcu in kako bioterapija lahko pomaga!

Uvod v bolečine v želodcu

Vsi se lahko poistovetimo z nelagodjem in neprijetnostmi bolečih želodčnih krčev in prebavnih motenj. To je vrsta fizičnega nelagodja, ki lahko resnično pokvari vaš dan, tako kot lahko deževen dan pokvari vaše razpoloženje. Predstavljajte si, da čutite težo temnih oblakov nad glavo, tako kot nelagodje v črevesju lahko obremenjuje vaš um in duha. Razširjenost bolečin v želodcu je neizpodbitna in zaradi njih se lahko celo najpreprostejša opravila počutijo kot zastrašujoč izziv.

Zato je pomembno, da smo pozorni na svoje telo in preventivno ukrepamo, da preprečimo in ublažimo morebitne neprijetnosti. Ne glede na to, ali gre za zdravo prehrano, redno telesno vadbo ali pa si preprosto vzamemo čas za pravilno obvladovanje ravni stresa, moramo sami sebi dati prednost svojemu fizičnemu in čustvenemu dobremu počutju.

Kaj povzroča bolečine v želodcu?

Bolečine v želodcu lahko povzročijo različni dejavniki, kot so slaba prehrana, prenajedanje, stres, okužbe, težave s prebavo, ulkusi, gastroezofagealni refluks in še več. Zato je pomembno, da spremljate svoje prehranjevalne navade, se izogibate močnim stresnim situacijam in pazite na svoje prebavne procese. Če se bolečine v želodcu pojavijo pogosto, še posebej po obrokih, in spremljajo druge neprijetne simptome, kot so slabost, bruhanje ali nenaden izguba teže, je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom. Včasih so lahko ti simptomi znak resnejših zdravstvenih težav, kot so ulkusi želodca ali celo rak.

Stres in bolečine v želodcu

Stres in bolečine v želodcu sta tesno povezana, saj lahko stresne situacije povzročijo fizične simptome v prebavnem sistemu. Ko je telo pod stresom, na primer zaradi službenih pritiskov ali drugih skrbi, se lahko pojavijo bolečine v želodcu. Krči v želodcu in črevesju so tudi pogosti, saj se prebavni sistem ne more sprostiti. Stres lahko v želodcu sproži tudi čezmerno nastajanje solne kisline, kar lahko vodi do simptomov, kot so pekoč občutek, želodčni krči, kislo spahovanje, riganje, zgaga, občutek polnosti v želodcu, napenjanje in slaba prebava.

Znano je, da lahko občutki stresa, tako pozitivni kot negativni, povzročijo reakcije v prebavnem traktu. Če so reakcije na negativni stres kratkotrajne, lahko celo koristijo, vendar pa dolgotrajne reakcije povzročajo škodo3. Med stresom se lahko pojavijo tudi druge prebavne težave, kot so spahovanje, tiščanje za prsnico in slabost, ter hujše težave, kot so gastroezofagealna refluksna bolezen (GERB), gastritis ali vnetje želodčne sluznice, in celo razjede na želodcu.

Ko se pojavijo bolečine v želodcu zaradi stresa, se lahko ustvari začaran krog: bolečina vodi do dodatnega stresa, kar povzroči še več bolečin in še več stresa, in tako naprej. Zato je pomembno prekiniti ta začaran krog bolečin v želodcu in prebavnih težav, da se izognemo nadaljnji škodi.

Za obvladovanje stresa in posledično lajšanje bolečin v želodcu so priporočljive različne tehnike sproščanja. Ena izmed prvih priporočil za življenje brez stresa je smiselno razporejanje časa in postavljanje realističnih ciljev. Pristop k reševanju težav je tudi pomemben; ljudje, ki se lotijo težav s samozavestjo in ocenijo vse možnosti za praktično izvedbo, ne da bi se pritoževali, bodo lažje dosegli življenje brez stresa in tesnobe.

Pomen zdravega želodca

Dobra prebava je bistvena za absorpcijo pomembnih hranil iz hrane, ki jo zaužijemo, in zagotavlja energijo za opravljanje vsakodnevnih dejavnosti. Poleg tega lahko zdrav želodec pozitivno vpliva na naše razpoloženje, saj prebavne težave pogosto povzročajo nelagodje in draženje, ki vpliva na naše splošno počutje. Zato je vzdrževanje zdrave prehrane in življenjskega sloga, pa tudi hidracija in dovolj gibanja ključnega pomena za ohranjanje zdravja našega želodca in njegove učinkovitosti.

Več o bolečinah v želodcu si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Bioterapija - kaj to sploh je?

Ko govorimo o bioterapiji, ne govorimo o čarobni paličici, ampak o naravni metodi zdravljenja. Bioterapija temelji na energijskem zdravljenju in je lahko učinkovita rešitev za številne zdravstvene težave.

Kako bioterapija deluje?

Bioenergetik z uporabo svojih rok prenaša in preusmeri energijske tokove v telesu. S tem pomaga telesu, da se samo zdravi. Kot potok, ki teče skozi gozd, tudi energija v telesu potrebuje pravo smer, da lahko teče neovirano.

Prednosti uporabe bioterapije

Zakaj bi se odločili za bioterapijo? Poleg tega, da je naravna metoda, ne zahteva zdravil in je običajno brez stranskih učinkov. Mnogi ljudje poročajo o hitrem olajšanju bolečin in izboljšanju splošnega počutja.

Priprava na bioterapijo

Pred začetkom bioterapije je pomembno, da ste sproščeni in odprti za izkušnjo. Priporočljivo je priti vsaj 10 minut pred začetkom terapije, nasploh pa si med 4-dnevnim terapevtskim ciklom vzeti dovolj časa in odložiti obveznosti, kolikor je to mogoče.

Mnenje strank

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Zakaj bi morali razmisliti o bioterapiji za bolečine v želodcu?

Bioterapija je učinkovita in naravna rešitev za bolečine v želodcu. Če iščete alternativo tradicionalnim metodam zdravljenja, je morda to prava izbira za vas. Ste pripravljeni poskusiti?

 

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je oblika energetske terapije, ki temelji na prenosu in uravnavanju življenjske energije. Pri bolečinah v želodcu bioterapija pomaga pri uravnavanju energijskega pretoka v telesu, kar prispeva k lajšanju in zmanjšanju bolečin.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® se uporablja pri različnih vrstah bolečin v želodcu, vključno z razjedami, gastritisom, krči in prebavnimi težavami.

Postopek bioterapije po metodi Zdenka Domančića® vključuje prenos življenjske energije preko bioterapevtove roke na telo pacienta. bioterapevt s svojim energijskim delovanjem spodbuja uravnavanje in pretok energije v pacientovem telesu, kar prispeva k lajšanju bolečin v želodcu.

Učinki bioterapije po metodi Zdenka Domančića® so individualni in se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Pri nekaterih pacientih se lahko dosežejo trajni rezultati, medtem ko drugi morda potrebujejo več terapij za vzdrževanje učinkov. Pomembno je tudi upoštevati spremembe v življenjskem slogu, prehrani in drugih priporočilih za ohranjanje zdravega želodca.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice