...

Bioterapija Robert Borenović

Depresija in bioterapija - Učinkovita rešitev za duševno zdravje

Slika prikazuje žensko osebo ki je vsa objokana, kar kaže na to da je v depresiji - Depresija - Bioterapija Robert Borenović

 

Depresija je pogosta in resna duševna motnja, ki vpliva na čustva, razmišljanje in delovanje posameznika. Svetovna zdravstvena organizacija uvršča depresijo med glavne vzroke za invalidnost in zmanjšano kakovost življenja na globalni ravni. Znaki depresije vključujejo trajno žalost, izgubo zanimanja za dejavnosti, ki so bile prej uživane, spremembe apetita, motnje spanja in težave s koncentracijo.

Depresija - Simptomi

Depresija je resna in pogosta duševna bolezen, povezana z motenim biokemičnim ravnovesjem v možganih, ki se kaže kot sprememba razpoloženja in druge težave v razmišljanju. Simptomi depresije so široki in vključujejo žalostno razpoloženje, nezainteresiranost za prijetne stvari, razdražljivost, utrujenost, pomanjkanje energije, občutke tesnobe, in v hujših primerih tudi misli na samomor.

Depresija - Dejavniki tveganja

Dejavniki, ki lahko prispevajo k razvoju depresije, so raznoliki. Obstajajo biološki, genetski in okoljski dejavniki. Med biološke in genetske dejavnike spadajo dedna nagnjenost, spremembe v delovanju možganskih nevrotransmiterjev ali hormonska neravnovesja. Okoljski dejavniki vključujejo stresne dogodke, kot so izguba ljubljene osebe, ločitev ali izguba službe, ter druge življenjske spremembe. Dodatno, tudi nekatere osebnostne lastnosti ali telesne bolezni lahko prispevajo k razvoju depresije.

Stres in depresija

Stres je ključen dejavnik, ki lahko močno vpliva na depresijo. Kronični stres ali izpostavljenost stresnim situacijam lahko poškoduje občutljiva območja možganov in sčasoma vodi v depresijo. Izpostavljenost dolgotrajnemu stresu, delovanje pod pritiskom, nezmožnost spopadanja s težavami, in drugi individualni dejavniki lahko povečajo verjetnost za razvoj depresije. Simptomi izgorelosti, ki so posledica dolgotrajnega stresa, so zelo podobni simptomom depresije. Stres lahko sproži ali poslabša simptome depresije, zato je pomembno, da se osebe z depresijo naučijo učinkovitih strategij za obvladovanje stresa.

Več o depresiji si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Obvladovanje depresije z bioterapijo

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića®, ki jo izvajam, ponuja alternativno in učinkovito rešitev za obvladovanje depresije. Bioterapija temelji na načelih bioenergije, ki se osredotoča na uravnovešanje energijskega sistema telesa, da se spodbudi naravni proces samozdravljenja. Ta pristop lahko pomaga pri obvladovanju čustvenih in duševnih težav, kot je depresija, brez uporabe zdravil ali invazivnih postopkov.

Slika prikazuje osebo ki sedi na pomolu z hrbtom obrnjena. Lahko da gre za depresijo - Depresija - Bioterapija Robert Borenović

Kako deluje bioterapija?

Bioterapija temelji na prepričanju, da je telo sposobno samozdravljenja, ko se vzpostavi ustrezno energijsko ravnovesje. Pri svojem delu uporabljam svoje roke za usmerjanje energije, s čimer spodbujam telesne zdravilne mehanizme. Ta metoda lahko pripomore k lajšanju stresa, anksioznosti in depresije, saj uravnoveša energijsko polje, kar vodi do večje čustvene stabilnosti in splošnega dobrega počutja.

Bioterapija na daljavo: Učinkovita in priročna rešitev

Bioterapija na daljavo je enako učinkovita kot terapija v živo. Zato ponujam bioterapijo na daljavo, ki omogoča pomoč pri depresiji, ne glede na to, kje se nahajate. Ta metoda je še posebej priročna za tiste, ki se zaradi stiske, ki jo povzroča depresija, težko premaknejo iz svojega doma ali tiste, ki živijo v odd aljenih območjih. Bioterapija na daljavo omogoča fleksibilnost in udobje, saj se terapija izvaja na daljavo, kar omogoča prilagoditev urniku posameznika.

Ocenite svojo stopnjo depresije

Ocenite svojo stopnjo depresije

Kako pogosto doživljate naslednje simptome? Ocenite od 1 (nikoli) do 10 (vedno):

Mnenje strank

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović, licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića.

S svojim znanjem in več kot 7 let izkušenj na področju bioenergije sem že pomagal številnim posameznikom pri doseganju pozitivnih rezultatov.

Verjamem, da je vsak človek edinstven in ima svoje individualne energetske potrebe. S spoštovanjem do posameznika pristopam k vsaki terapiji, pri čemer uporabljam različne tehnike za doseganje najboljših rezultatov.

Moje delo temelji na principu uravnoteženja in harmonizacije energijskega sistema telesa.

Skupaj s stranko ustvarjam energetsko povezavo, ki omogoča pretok pozitivne energije in spodbuja samozdravljenje telesa. Z mojim vodenjem in podporo, stranke dosežejo izboljšanje telesnega, čustvenega in duševnega počutja.

Zaupanje, empatija in strokovnost so temeljni elementi mojega dela. Skozi terapevtski proces zagotavljam varno in spoštljivo okolje, kjer lahko stranke brez zadržkov izrazijo svoje potrebe in izzive.

Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Zaključek: Bioterapija kot orodje za premagovanje depresije

 

 

 

Depresija je resna duševna motnja, ki vpliva na milijone ljudi po vsem svetu. Kljub številnim možnostim zdravljenja, ki so na voljo, mnogi še vedno iščejo alternativne pristope, ki lahko pomagajo pri obvladovanju simptomov brez stranskih učinkov zdravil.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića, ki jo izvajam, ponuja učinkovito in naravno rešitev za premagovanje depresije. S kombinacijo energijskega ravnovesja in samozdravljenja lahko bioterapija pomaga posameznikom pri soočanju z depresijo in izboljšanju kakovosti življenja.

Ne čakajte več, naročite se na bioterapijo in začnite reševati svoj problem še danes.

Slika prikazuje iztegnjeno dlan proti soncu. Dlani so pa orodje za izvajanje bioterapije - Depresija - Bioterapija Robert Borenović

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Pogosta vprašanja (FAQs)

Depresija je resna duševna motnja, ki se kaže kot dolgotrajno obdobje žalosti, nizke samopodobe, izgube zanimanja za običajne dejavnosti in težav pri izvajanju vsakodnevnih opravil.

Med simptomi depresije lahko vključujejo občutke žalosti, pomanjkanje energije, težave s spanjem, težave s koncentracijo, izgubo apetita, občutke krivde in upadanje zanimanja za dejavnosti, ki so običajno prijetne.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® je alternativna metoda zdravljenja, ki vključuje prenašanje in uravnavanje življenjske energije z namenom vzpostavitve ravnovesja in spodbujanja samozdravljenja telesa. Pri depresiji bioterapija po tej metodi pomaga pri obnavljanju energetskega ravnovesja in zmanjšanju simptomov depresije.

Brezplačen 15 min posvet

Če potrebujete dodatne informacije potem izpolnite kontakni obrazec in vas pokličem. Tako se boste lažje odločili ali je bioterapija prava rešitev za vas