...

Bioterapija Robert Borenović

Le 4 Dni do Izboljšanja Stanja z Bioterapijo za Avtoimune Bolezni: Kjer Uradna Medicina Ne Zadošča

Čutite, da vas avtoimune bolezni držijo v primežu, onemogočajo vaše vsakdanje aktivnosti in vas puščajo brez moči? Preizkusite moč bioterapije, ki lahko v samo štirih dneh spremeni vaše življenje, zmanjša simptome in vam povrne svobodo gibanja.

Bioterapija je neinvazivnane vključuje zdravil in ne povzroča stranskih učinkov. Čeprav nimam čarobne paličice, ki bi vam v trenutku povrnila 100% vašega zdravja, lahko pa vam zagotovim da se bo vaše zdravstveno stanje izboljšalo za minimalno 30%.

Slika prikazuje osebo ki je zadovoljna, ker ji je bioterapija pomagala pri njeni avtoimuni bolezni

Iz Prve Roke: Kako Bioterapija Spreminja Življenja

Hitra Pot do Boljšega Počutja: Bioterapija in Njene Prednosti pri Avtoimunih Boleznih

 1. Ni stranskih učinkov: Bioterapija vam omogoča, da se poslovite od skrbi o neprijetnih stranskih učinkih, ki so pogosto povezani z zdravili, in vam zagotavlja varno pot do boljšega zdravja.
 2. Holistični pristop: Bioterapija ne samo da se osredotoča na simptome, ampak vam prinaša celostno zdravljenje telesa, kar vam omogoča, da dosežete globlje in trajnejše izboljšanje svojega zdravja.
 3. Spodbujanje naravne samozdravilne sposobnosti telesa: Bioterapija prebuja vašo naravno moč samozdravljenja, kar vam omogoča, da se vaše telo samo obnavlja in zdravi.
 4. Ni odvisnosti od zdravil: Z bioterapijo lahko zmanjšate ali celo odpravite svojo odvisnost od stalnih zdravil, kar vam omogoča večjo svobodo in manj skrbi o dolgoročnih učinkih zdravil.
 5. Neinvazivnost: Bioterapija je popolnoma neinvazivna metoda, ki vam omogoča, da se izognete kirurškim posegom in neprijetnim medicinskim postopkom, hkrati pa uživate v učinkovitem zdravljenju.
Slika prikazuje eno starejšo in eno mlajšo žensko osebo ki izžarevata srečo po uspešno končani bioterapiji

Svojo pot do boljšega počutja začnete tako da:

Izpolnite kontaktni obrazec in rezervirate svoj termin.

Ste že bližje cilju. Določili smo datum izvedbe terapij – čestitam! Sedaj ste pridobili tudi podatke za vplačilo rezervacije termina.

Odlično! Z vplačilom za rezervacijo termina ste potrdili dogovorjeni termin. Nestrpno pričakujem naše srečanje, kjer vam bom z veseljem pomagal, tako kot si zaslužite.

Slika prikazuje storitveni prostor v katerem se izvajajo Bioterapije po metodi Zdenka Domančića v Mengešu

Iskrene čestitke za vašo odločitev! Danes je poseben dan – dan, ko začenjamo vašo pot do izboljšanega počutja in zdravja.

Kot vaš licencirani bioenergetik po metodi Zdenka Domančića, Robert Borenović, sem tukaj, da se osredotočim na vaše individualne potrebe. Z več kot sedmimi leti izkušenj v svetu bioenergije, sem zavezani k temu, da vam pomagam doseči vaše cilje za boljše zdravje in počutje.

Razumem, da je vsak izmed vas edinstven, zato je vsaka terapija skrbno prilagojena vašim specifičnim energetskim potrebam. Z empatičnim in spoštljivim pristopom vam pomagam odkrivati in zadovoljiti te potrebe za optimalno zdravje in dobrega počutja.

Celoten terapevtski proces je osredotočen na usklajevanje in harmoniziranje vašega energijskega polja, kar prispeva k uravnoteženosti telesa in uma. Ta proces ni le terapevtski, ampak je tudi potovanje odkrivanja in samospoznavanja, ki ga opravite skupaj z mano.

Med terapijo vzpostavljam močno energetsko povezavo z vami, kar omogoča sproščanje in kroženje pozitivne energije. Ta energija je ključna za spodbujanje vašega naravnega procesa samozdravljenja, kar vam pomaga doseči celostno izboljšanje na telesni, čustveni in duševni ravni.

Zaupanje in empatija sta v mojem delu izredno pomembna. Ustvarjam varno in podporno okolje, kjer se lahko počutite slišani in razumljeni. V tem prostoru lahko brez strahu delite svoje občutke, potrebe in izzive, kar je temeljni korak na vaši poti k izboljšanju zdravja in dobrega počutja.

Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja
Licenca Robert Borenović
Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Ne dovolite, da avtoimune bolezni krojijo vaše življenje. Izberite pot do boljšega zdravja in dobrega počutja. Stopite v stik z mano še danes in začnite svojo pot k okrevanju.


Kako se avtoimune bolezni razvijejo?

Vzroki za avtoimune bolezni niso popolnoma razjasnjeni, vendar se verjame, da do njih pride zaradi kombinacije genetskih, okoljskih in življenjskih dejavnikov. Nekateri možni dejavniki vključujejo:

 • Genetska Predispozicija: Nekatere avtoimunske bolezni so dedne.
 • Okoljski Dejavniki: Izpostavljenost določenim kemikalijam ali toksinom.
 • Infekcije: Nekatere virusne ali bakterijske infekcije lahko sprožijo avtoimunske odzive.
 • Hormoni: Hormonske spremembe, zlasti med puberteto, nosečnostjo in menopavzo, lahko vplivajo na avtoimunske bolezni.
 • Stres: Stres in druge čustvene težave lahko vplivajo na imunski sistem.

Natančen vzrok za avtoimunske bolezni je pogosto težko določiti, zato je raziskovanje vzrokov avtoimunskih bolezni še vedno aktivno področje znanstvenih raziskav.

Avtoimunske bolezni predstavljajo široko kategorijo bolezni, kjer imunski sistem telesa napade lastna tkiva. To je 5 najpogostejših avtoimunih bolezni:

 • Celiakija: Kronična bolezen prebavil, ki jo povzroča preobčutljivost na gluten.
 • Chronova bolezen: Vnetna bolezen prebavil, ki lahko prizadene kateri koli del prebavnega trakta.
 • Avtoimunska bolezen ščitnice: Vključuje Gravesovo bolezen in Hashimotov tiroiditis, ki prizadeneta ščitnico.
 • Revmatoidni artritis (RA): Kronično vnetje sklepov, ki lahko povzroči bolečino, oteklino in okorelost.
 • Multipla skleroza (MS): Kronična bolezen centralnega živčnega sistema, ki lahko vodi do težav z gibanjem, občutkom in vidom

Simptomi avtoimunskih bolezni so lahko zelo raznoliki, saj prizadenejo različne dele telesa. Nekateri najpogostejši simptomi vključujejo:

 • Utrujenost
 • Bolečine v mišicah in sklepih
 • Vnetje in oteklina
 • Kožni izpuščaji ali rdečica
 • Vročina
 • Težave s prebavo
 • Občutljivost na mraz ali vročino
 • Izpadanje las
 • Težave s koncentracijo ali spominom

Diagnoza avtoimunih bolezni je kompleksen postopek, ki lahko vključuje različne pristope in teste, odvisno od specifične bolezni. Tu je nekaj ključnih vidikov diagnoze avtoimunih bolezni:

 1. Laboratorijski Testi:

  • Protitelesa: Pri nekaterih avtoimunih boleznih, kot so avtoimune bolezni ščitnice, se lahko v krvi odkrijejo specifična protitelesa. Na primer, testi za protitelesa proti tiroglobulinu (anti TG) in protitelesa proti tiroidni peroksidazi (anti TPO) se uporabljajo za diagnozo avtoimunih bolezni ščitnice, kot sta Hashimotov tiroiditis in Gravesova bolezen.
  • Vrednosti drugih Markerjev: Določeni laboratorijski testi lahko odkrijejo zvišane vrednosti določenih markerjev, ki so povezani z avtoimunimi boleznimi, kot je na primer zvišana vrednost antinuklearnih protiteles (ANA) in revmatoidnega faktorja (RF).
 2. Fizični Pregled in Anamneza:

  • Zdravnik lahko opravi fizični pregled in zbere zgodovino simptomov ter družinsko anamnezo avtoimunih bolezni.
 3. Slikovne Diagnostične Metode:

  • Nekatere tehnike slikanja, kot so rentgen, CT ali MRI, se lahko uporabljajo za oceno stanja notranjih organov in zaznavanje morebitnih sprememb, ki so posledica avtoimunih bolezni.
 4. Biopsija:

  • V nekaterih primerih se lahko opravi biopsija prizadetega tkiva, da se preveri prisotnost avtoimunskih procesov.
 5. Drugi Specializirani Testi:

  • Glede na vrsto avtoimunske bolezni se lahko opravijo tudi drugi specializirani testi, na primer testi za ugotavljanje avtoimunskih dermatoz.
 6. Preverjanje odziva na zdravljenje:

  • Včasih se diagnoza lahko potrdi ali zavrne z odzivom na zdravljenje avtoimunskih bolezni.

Več o Avtoimunih boleznih si lahko preberete na naslednji povezavi: Kliknite TUKAJ

Pogosta vprašanja (FAQs)

Avtoimune bolezni so stanja, pri katerih imunski sistem telesa napačno prepozna lastna tkiva in celice kot tuje in jih začne napadati. To povzroči vnetje in poškodbe tkiv ter organov. Pri avtoimunskih boleznih imunski sistem proizvaja protitelesa proti lastnim celicam, kar vodi do poškodb in funkcionalnih motenj v prizadetih organih.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® vključuje uporabo bioenergije za uravnoteženje in spodbujanje samozdravljenja telesa pri avtoimunih boleznih.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® deluje tako, da uravnava energetsko ravnovesje v telesu, kar lahko pomaga pri zmanjševanju simptomov in izboljšanju stanja pri avtoimunih boleznih.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića® pomaga pri zmanjševanju vnetja, lajšanju bolečin ter izboljšanju splošnega počutja in kakovosti življenja pri avtoimunih boleznih.

Bioterapijo po metodi Zdenka Domančića® se lahko uporablja pri različnih vrstah avtoimunih bolezni, naglede na starost ali spol.

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice