...

Bioterapija Robert Borenović

Lajšanje bolečin išiasa z bioterapijo v 4dneh - alternativa, ko tradicionalne metode ne zadoščajo

Ali se tudi vi borite z išiasom, ki kljub zdravilom in fizioterapiji vztraja in vpliva na vaš spanec ter počutje? Razumem vašo frustracijo in obup, ko tradicionalne metode ne prinašajo olajšanja.

Bioterapija predstavlja neinvazivno metodo, ki se osredotoča na zdravje in dobrobit posameznikov. Metoda je oblikovana tako, da ne vključuje uporabe zdravil, zaradi česar je popolnoma brez stranskih učinkov.

Kot izvajalec bioterapije ne obljubljam čudežnih rešitev ali takojšnjega odpravljanja vseh bolečin zaradi išiasa. Vendar pa sem skozi svoje izkušnje in prakso ugotovil, da bioterapija lahko prispeva k pomembnemu izboljšanju vašega stanja. Glede na moje izkušnje in povratne informacije strank, lahko rečem, da se bolečine zaradi išiasa pri večini klientov zmanjšajo za najmanj 30%. To zmanjšanje bolečin omogoča izboljšano kvaliteto življenja in večjo vsakodnevno funkcionalnost.

Slika prikazuje bioenergetika Roberta Borenovića, ki izvaja bioterapijo po metodi Zdenka Domančića za išias

Je to tudi vaša zgodba?

Zadnjih šest mesecev se spopadate z bolečinami išiasa. Vaš vsakdan, ki je bil nekdaj poln energije in veselja, se je spremenil v stalno soočanje z bolečino in omejitvami. Sigurno ste se naposlušali komentarjev: “Nimamo kaj za narediti, počakajte da mine. Mogoče čez 6 mesecev, mogoče bo pa minilo čez eno leto.”

Zdravila so prinesla le začasno olajšanje. Ko so njihovi učinki popustili, ste se obrnili na fizioterapijo, a tudi to ni prineslo trajnih rezultatov. Obiski zdravnikov, spreminjanje življenjskega sloga, izvajanje priporočenih vaj – vse to ste poskusili, a brez dolgotrajnega uspeha.

Zaradi nenehnih bolečin ste izgubili stik z aktivnostmi, ki so vam prinašale veselje. Vaš hobi, vir sprostitve, je postal nedosegljiv. Bolečina je motila vaš spanec, kar je vplivalo na vaše splošno počutje in razpoloženje. Občutek, da so tradicionalne metode zdravljenja odpovedale, vas je privedel do občutkov obupa in nemoči.

Razumem vas in vaše občutke. Ko nenehna bolečina in stres povzročita depresijo, se vsak dan zdi kot boj. Občutek, da ni izhoda, postane vse močnejši. Ko se zdi, da so vse možnosti izčrpane, je naravno vprašati se, ali obstaja še kaj, kar bi lahko pomagalo.

Kot strokovnjak za bioterapijo vam želim povedati, da je še vedno upanjeBioterapija je možnost, ki lahko prinese rešitev. Ta pristop ne temelji na zdravilih, ampak na bioenergiji – življenjski energiji.

Vi ste tisti, ki lahko naredite ta prvi korak k novemu poglavju v boju proti bolečinam išiasa. Jaz sem tukaj, da vas podprem in vodim skozi ta proces. Skupaj lahko odkrijemo moč bioenergije za vaše zdravljenje in dobro počutje.

Za odkritje, kako se ta zgodba nadaljuje in kako lahko postane del vaše lastne poti k okrevanju, vas vabim, da se pomaknete nižje po strani.

Iz Prve Roke: Kako Bioterapija Spreminja Življenja

Slika prikazuje žensko osebo ki je srečna zato ker po opravljeni bioterapiji nima več bolečin

Kaj se zgodi če se odločite za bioterapijo - nadaljevanje zgodbe:

Potem pa se je nekaj spremenilo. Ta oseba je slišala za bioterapijo in kljub sprva naravnemu skepticizmu, se je odločila poskusiti. Bila je to odločitev, ki je izhajala iz obupa, a tudi iz iskre upanja, ki se je še vedno tlela v njej.

Prvi tretma bioterapije je bil prelomen. Ta oseba je skozi seanso začutila, kako se njeno telo odziva na zdravljenje. Bilo je, kot bi se nevidne roke dotikale bolečih področij, prinašajoč olajšanje. Po 4ih seansah je začela opažati oprijemljive spremembe. Bolečina išiasa se je postopoma zmanjševala, gibljivost se je izboljševala, in kar je najpomembnejše, upanje se je vrnilo.

Po 3eh tednih od izvedbe bioterapije je ta oseba doživela dramatično izboljšanje, ker je njeno telo še vedno delalo regeneracijo. Bolečine, ki so bile nekoč nenehen spremljevalec, so zdaj postale redke in obvladljive. Noči brez spanca zaradi bolečine so postale preteklost, energija in veselje do življenja pa sta se vrnila.

To ni bila le fizična preobrazba; bila je tudi mentalna in čustvena. Občutek nemoči in obupa, ki sta prej vladala, sta zamenjala samozavest in pozitivnost. Ta oseba je spet začutila nadzor nad svojim življenjem in svojo prihodnostjo.

Zgodba te osebe je dokaz, da ko tradicionalne metode ne prinesejo zadovoljivih rezultatov, obstajajo druge poti. Bioterapija je ponudila rešitev tam, kjer druge metode niso. To je zgodba o preobrazbi, upanju in novem začetku. Dovolite si da postane to tudi vaša zgodba.

Odkrite Prednosti bioterapije za lajšanje Išiasa:

  1. Lajšanje Bolečin: To omogoča hitrejše in lažje vključevanje v vsakodnevne aktivnosti.
  2. Uravnavanje Energijskega Polja Telesa: Bioterapija pomaga vzpostaviti ravnovesje v telesu, kar zmanjšuje bolečino in izboljšuje kakovost vašega življenja.
  3. Naraven Pristop brez Zdravil: Z izbiro bioterapije se izognete stranskim učinkom zdravil, ki so pogosto povezani s konvencionalnimi zdravljenji.
  4. Prenos in Uravnavanje Življenjske Energije: Ta metoda spodbuja telesno sposobnost za samozdravljenje, kar zmanjšuje bolečino in spodbuja regeneracijo.
  5. Izboljšanje Splošnega Počutja: Poleg lajšanja bolečin, bioterapija izboljša tudi vaše mentalno in čustveno stanje, kar prispeva k večjemu zadovoljstvu v življenju.
Slika prikazuje eno starejšo in eno mlajšo žensko osebo ki izžarevata srečo po uspešno končani bioterapiji
Brezplačen posvet Bioenergija - Bioterapija Pogosta Vprašanja

Sem Robert Borenović in sem licenciran bioenergetik po metodi Zdenka Domančića®. V 7 letih svojega dela kot bioenergetik, sem z predanostjo in pridobljenimi izkušnjami uspel pomagati že mnogim, dovolite mi da pomagam tudi VAM.

Vaša želja za spremembo v kombinaciji z mojimi izkušnjami vas lahko popelje do zmanjšanja bolečin zaradi išiasa.

Licenca Robert Borenović

Pridobljena licenca za bioenergetika po metodi Zdenka Domančića

Certifikat BIOENERGIJSKEGA DELOVANJA

Opravil sem tudi znanstveno preverbo, skozi katero smo dokazali da ni placebo efekta in posledično tudi potrdil svoje delovanje na človeka. Vse je bilo izvedeno z Bioterapijo na daljavo

Ne odlašajte več z obnovo vašega zdravja – začnite danes! Izpolnite kontaktni obrazecrezervirajte svoj termin in doživite topel sprejem ter individualizirano podporo, ki vam bo pomagala na poti do olajšanja bolečin in celostnega počutja. Omogočite si, da se ponovno posvetite svojim ljubljenim hobijem in brezskrbnemu igranju z otroci ali vnuki.

Slika prikazuje veselega otroka ki je navdušen nad tem da se babica bolje počuti po opravljeni bioterapiji na daljavo

Splošne informacije Išias:

Kaj je Išias?

Sindrom išiasa je nevrološko stanje, ki se pojavi, ko je živec išiasa poškodovan, stisnjen ali dražen. Živec išiasa je najdaljši živec v telesu in poteka od spodnjega dela hrbta skozi zadnjico do nog. Ko je živec išiasa poškodovan, se lahko pojavijo različni simptomi, kot so bolečina, otrplost, mravljinčenje ali šibkost v nogah.

Simptomi sindroma išiasa se lahko razlikujejo od osebe do osebe in so odvisni od tega, kje se nahaja stisnjen ali poškodovan živec išiasa. Najpogostejši simptomi sindroma išiasa vključujejo bolečino, otrplost, mravljinčenje ali šibkost v nogah. Te simptome lahko spremljajo tudi težave z uriniranjem ali iztrebljanjem.

Vzroki sindroma išiasa so lahko različni, najpogosteje pa se pojavijo zaradi poškodbe, stiskanja ali draženja živca išiasa. Med najpogostejše vzroke spadajo hernija diska, degenerativne spremembe hrbtenice, vnetje ali poškodba živca išiasa.

Tradicionalni načini zdravljenja sindroma išiasa vključujejo uporabo zdravil za lajšanje bolečin, kot so nesteroidna protivnetna zdravila, steroidi ali opioidi. V nekaterih primerih lahko zdravnik predpiše tudi fizioterapijo ali spinalno injekcijo za lajšanje bolečin.

Kljub temu, da lahko tradicionalni načini zdravljenja sindroma išiasa pomagajo pri lajšanju bolečin, imajo lahko tudi neželene učinke in omejitve. Nekatera zdravila za lajšanje bolečin lahko povzročijo neželene učinke, kot so slabost, bruhanje, zaspanost ali zaprtje. Poleg tega lahko dolgotrajna uporaba zdravil za lajšanje bolečin povzroči odvisnost.

Fizioterapija in spinalne injekcije lahko pomagajo pri lajšanju bolečin, vendar so lahko tudi drage in zahtevajo obiskovanje specialista. Poleg tega lahko nekateri bolniki ne prenašajo dobro določenih zdravil ali postopkov, zaradi česar so tradicionalni načini zdravljenja za njih neprimerni.

Poleg tradicionalnih načinov zdravljenja sindroma išiasa obstajajo tudi naravna zdravila, ki lahko pomagajo pri lajšanju bolečin in izboljšanju splošnega počutja. Med najbolj učinkovita naravna zdravila za sindrom išiasa spadajo različne vaje in tehnike, ki so namenjene sprostitvi mišic in izboljšanju mobilnosti hrbtenice.

Uporaba naravnih zdravil za sindrom išiasa ima številne prednosti. Naravna zdravila so pogosto bolj dostopna in cenovno ugodnejša kot tradicionalna zdravila in postopki. Poleg tega lahko naravna zdravila pomagajo pri lajšanju simptomov brez neželenih učinkov.

Vaje in raztezne vaje so ena najbolj učinkovitih naravnih zdravil za sindrom išiasa. Vaje, kot so hoja, plavanje ali kolesarjenje, lahko pomagajo pri izboljšanju mobilnosti hrbtenice in lajšanju bolečin. Raztezne vaje, kot so raztezanje hrbtenice, raztezanje zadnjice in raztezanje nog, lahko pomagajo pri sprostitvi mišic in lajšanju bolečin.

Poleg vaj in razteznih vaj lahko tudi spremembe življenjskega sloga pomagajo pri obvladovanju sindroma išiasa. Pomembno je, da ohranjate zdravo telesno težo, saj prekomerna telesna teža lahko povzroči dodatno obremenitev hrbtenice. Pomembno je tudi, da ohranjate pravilno držo in se izogibate dolgotrajnemu sedenju ali stoječemu delu.

Pogosta vprašanja (FAQs)

Išias je bolečina, ki izvira iz išiatičnega živca, ki se lahko razširi od spodnjega dela hrbta do noge. Bioterapija po metodi Zdenka Domančića je postala priljubljena zaradi svoje učinkovitosti pri lajšanju bolečin in spodbujanju naravnega procesa zdravljenja te težave​​.

To je energetsko zdravljenje, ki temelji na principih bioenergije. Razvil jo je priznan bioterapevt Zdenko Domančić​.

Bioterapevt deluje na energijsko polje pacienta in uravnava pretok življenjske energije, kar vzpostavi ravnovesje in spodbudi naravni proces celjenja telesa​​.

Bioterapija pomaga pri lajšanju bolečin, sproščanju mišic, zmanjšanju napetosti v hrbtu, pospeševanju obnove poškodovanih tkiv, in uravnavanju energijskega sistema telesa, kar prispeva k dolgoročnemu olajšanju išiasa​​.

Bioterapija na daljavo omogoča, da prejmete vse koristi bioterapije, ne da bi morali zapustiti svoj dom, saj je bioenergija neomejena in ni odvisna od fizične bližine bioterapevta​.

SI SKEPTIČEN? BI RAD PREISKUSIL BIOTERAPIJO NA DALJAVO ČE DELUJE?

Ker vem da je skeptičnost, glede bioterapije na daljavo velika, ti sedaj omogočam, da predno se odločiš za vse 4 dni terapij, da jo lahko enkratno preiskusiš.

To ponudbo lahko iskoristiš samo sedaj. Če okno zapreš, ponudbe več ne boš videl.