Bioterapija Robert Borenović

Išias po nogi - slika prikazuje kako poteka bolečina pri išiasu

IŠIAS

Išias je pogosto bolezensko stanje, ki prizadene milijone ljudi po vsem svetu. Bolečine, ki jih povzroča išias, so lahko zelo hude in lahko vplivajo na vsakodnevno življenje. Če se srečujete s tem stanjem, vam bioterapija Roberta Borenovića nudi učinkovito in naravno rešitev, ki vam lahko pomaga lajšati bolečine in obnoviti vaše zdravje.

Kaj je išias?

Išias je stanje, ki nastane zaradi stiskanja ali draženja išiasnega živca. Išiasni živec je najdaljši živec v telesu, ki se začne v hrbtenici in sega vse do stopal. Ko je ta živec stisnjen ali dražen, lahko povzroči hude bolečine, ki se lahko širijo po hrbtu, zadnjici in nogah. Poleg tega se lahko pojavijo tudi mravljinčenje, pekoč občutek ali šibkost v nogi.

Vzroki za išias

Najpogostejši vzrok za išias je hernija diska. Disk je sestavljen iz dveh delov – zunanje trde lupine in notranje mehke snovi. Ko se notranja snov izcedi iz diska, lahko stisne išiasni živec, kar povzroči išias. Poleg tega lahko išias povzročijo tudi drugi dejavniki, kot so spinalna stenoza, vnetje živca ali tumor.

Kako vam lahko bioterapija pomaga pri Išiasu ?

Bioterapija na daljavo Robert Borenović Bioterapija - Slika prikazuje Robert Borenovića ki izvaja bioterapijo

Bioterapija Roberta Borenoviča je naravna metoda zdravljenja, ki se osredotoča na aktiviranje telesnih mehanizmov samozdravljenja. Bioterapija je usmerjena v odpravo vzroka težave, ne le na lajšanje simptomov. Z uporabo bioterapije aktiviramo telesne mehanizme, ki obnovijo normalno delovanje telesa. Naša terapija je primerna tudi za tiste, ki so že poskusili druge metode zdravljenja, vendar niso dosegli želenih rezultatov. Bioterapija je učinkovita metoda zdravljenja išiasa, saj je usmerjena v obnovitev normalnega delovanja živčnega sistema. Bioterapija stimulira živčni sistem, ki s tem pospešuje proces zdravljenja. Poleg tega bioterapija pomaga pri lajšanju bolečin in zmanjšuje vnetja, ki so povezana z išiasom.

Bioterapija Robert Borenovič je izkušen v zdravljenju išiasa. Vsak naš pacient dobi individualni pristop k zdravljenju, saj vsak posameznik ima drugačne potrebe in težave. Naš pristop k zdravljenju išiasa je celostni, kar pomeni, da upoštevamo fizične, čustvene in duhovne vidike posameznika. Bioterapija je naravna metoda zdravljenja, ki ne povzroča stranskih učinkov, kot so to pogosto pri zdravilih ali drugih metodah zdravljenja. Če se soočate s išiasom, je pomembno, da poiščete pravo zdravljenje. Bioterapija Roberta Borenovića vam nudi učinkovito in naravno rešitev, ki vam lahko pomaga lajšati bolečine in obnoviti vaše zdravje. Z bioterapijo lahko dosežete hitrejše in dolgotrajnejše rezultate kot pri drugih metodah zdravljenja. 

Ne čakajte, da išias postane še hujši in vpliva na vašo kakovost življenja. Stopite v stik z nami in se dogovorite za prvi pregled ter začnite zdraviti išias na naraven in učinkovit način. Vrnite se k aktivnemu in zdravemu življenju brez bolečin in neugodja.

BIOTERAPIJA

Izvedite več o bioterapiji

KONTAKT

Izpolnite kontaktni obrazec in se naročite na svojo terapijo

BIOTERAPIJA NA DALJAVO

Izvedite več o bioterapiji na daljavo

Bodite obveščeni o novostih

Prijavite se na brezplačne e-novice